SLAVIŠA MARKOVIĆ: Petrović je kandidat Bijeljine, a ne Banja Luke (foto,video)

Datum:

Share post:

Juče je opozicija predstavila svog kandidata za Gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića. Predstavljanju su prisustvovali predsjednici SDS RS Mirko Šarović i PDP RS Branislav Borenović, kao i čelnici GO ove dvije stanke u Bijeljini.

ŠAROVIĆ: Petrović će predstavljati sve građane Bijeljine
„Mislim da smo izabrali onog kandidata koji s pravom može da prezentuje ne samo naše stranke koje su ga izabrale, nego da predstavlja sve građane jednog od naših najvažnijih i najnaprednijih gradova u RS. Mislim da je došlo vrijeme da ono što je napredno, što nije potkupljivo, ono što se ne prodaje, ono što je pošteno, predstavlja Bijeljinu i Semberiju, a Ljubiša je taj odabrani i pravi predstavnik mlade generacije – one koja dolazi i ima viziju razvoja ovog kraja. On je onaj koji će ovdje donijeti normalnu politiku koja je prijeko potrebna ovom gradu. Raniji predsjednik SDS Bijeljina i sadašnji Gradonačelnik tražio je da mu se svi pridruže i da stranku koja je pobjednik 30 godina preda onima koje smo pobjeđivali i da kleknemo pred njima. To poniženje Ljubiša nije prihvatio, on nije izdajnik i ostao je dosljedan, na čemu mu ja čestitam“, rekao je Šarović i dodao da će građani Bijeljine moći da biraju šta je pošteno, a šta ne.

BORENOVIĆ: PDP snažno staje iza Petrovića
Borenović je istakao da PDP snažno staje iza hrabrog, odlučnog i stručnog mladog čovjeka kao što je Petrović.

„Sa 30 i nešto ljeta, ušao je u jednu veliku političku utakmicu u kojoj, sa podrškom Bijeljinaca, Semberaca, treba da pobijedi izdaju, prevaru, korupciju, bahatost i politički mulj i on će to uraditi. Ubijeđen sam u jednu od najvećih pobijeda na ovim Lokalnim izborima. SDS i PDP otvaraju prostor za nove ljude – odlučne, odgovorne, pametne i što je najvažnije, ljude koji vole svoj grad i RS. Sve ijedan član PDP će glasati za Petrovića snagom svoga srca“, naveo je Borenović.

TESTNA REKLAMA

STOJANOVIĆ: Izbori gube smisao ako se Petrović ne podrži
Predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović rekao je da je srećan čovjek jer je GO SDS sa koalicionim partnerom PDP izabrao najboljeg kandidata za Gradonačelnika Grada Bijeljina na predstojećim izborima.

Ljubiša Petrović, Tomica Stojanović

„Ljubiša Petrović je, prije svega, obrazovan čovjek. Čovjek koji je završio na beogradskom Univerzitetu Medicinski fakultet sa 9,37. Čovjek koji je hrabar, mlad, energičan, moramo priznati i lijep. Čovjek koji želi našem gradu da pruži nešto bolje i kvalitetnije. Potpuno sam siguran i ubijeđen da će Ljubiša Petrović pobijediti na izborima. Ako neko ne prepozna njegov kvalitet, ako ljudi počnu da razmišljaju u drugom smjeru, ja sam siguran da sve ovo gubi smisao i da izbori gube smisao ako se Petrović ne podrži“, izričit je Stojanović.

MARKOVIĆ: Ljubiša Petrović je kandidat Bijeljine, a ne Banja Luke
Predsjednik GO PDP Bijeljina Slaviša Marković najavio je da će Petrović imati bezrezervnu podršku članova PDP kada je u pitanju kandidatura za Gradonačelnika Bijeljine.

„Ja sam razgovarao ovih dana sa gospodinom Petrović i ubjeđivao ga, između ostalog, sa gospodinom Stojanovićem da prihvati kandidaturu. Rekao sam par stvari koje su ključne za ove izbore zbog kojih će se narod u Bijeljini opredijeliti upravo za njega, a ne za njegovog protivkandidata. Jedan od osnovni razloga zašto mislim da je gospodin Petrović u velikoj prednosti je to što je kandidatura Mićića nametnuto rješenje za Bijeljinu (ona je promovisana u Banjaluci), a kandidatura gospodina Petrovića je iskren i prijateljski dogovor svih nas u Bijeljini. Ovom promocijom pokazujemo da je on kandidat Bijeljine, a ne Banjaluke“, zaključio je Marković i dodao da nije bitno koje pozicije će ko od navedenih stranaka dobiti, samo je bitno da pobijede i tako otvore bolja vremena za Grad Bijeljinu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...

SERVISNE INFORMACIJE za 9. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...