Saopštenje za javnost prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji, poštovani sugrađani,

ostalo je još šest dana do održavanja lokalnih izbora, kada ćemo svi zajedno birati naše predstavnike, koji će u naredne četiri godine imati obavezu da rade za razvoj i napredak Bijeljine.

Mnogo je političkih subjekata, svi se na različite načine borimo da pokažemo našim sugrađanima zašto nam treba povjeriti glas, ali najbitnije je da sada, u finišu kampanje, svi zadrže prisebnost, pristojnost, kulturu dijaloga i da se nadmećemo isključivo argumentima.

Dragi sugrađani, u nedjelju, 6. oktobra, VI ODLUČUJETE. Veoma je bitno da izađete na izbore, da po svojoj volji, želji i savjesti birate one za koje smatrate da će vas najbolje predstavljati. Naravno, moja želja je da to budu kandidati PDP, dobri i odgovorni ljudi, koji vole svoj grad.

Kao narodni poslanik u predhodne dvije godine aktivno sam učestvovao u svim diskusijama koje su se ticale Bijeljine i Semberije. Glasao sam uvijek isključivo u interesu grada iz kojeg dolazim. Na ključnim pitanjima od vitalnog značaja sa Bijeljinu, uvijek sam svoj grad stavljao u prvi plan. I kada su se neki dijelili i slušali svoje političke mentore na bitnim pitanjima, poput rudarenja litijuma, ja sam bio jasno protiv. To je inters mog grada, to je zahtjev ljudi koji su me birali, a uloga poslanika jeste da predstavlja stavove glasača iz svoje sredine.

Uvjeravam vas da na isti način razmišljaju i kandidati PDP-a za Skupštinu grada Bijeljina i da ih ništa ne može spriječiti da na najbolju način rade za svoj grad i sve svoje sugrađane. Zato zaslužuju vašu podršku. Izađimo na izbore 6. oktobra i glasom pokažimo da nam je BIJELjINA NA 1. MJESTU.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име