Slavica Injac oslobođena u predmetu “Bobar banka”

Datum:

Share post:

Bivša direktorka Agencije za bankarstvo Republike Srpske Slavica Injac oslobođena je danas u Okružnom sudu u Banjaluci optužbe za nesavjestan rad u službi.

Čitajući presudu, predsjedavajući sudskog vijeća Branimir Jukić je rekao da nije dokazano da je Slavica Injac počinila djelo koje joj se stavlja na teret.

“Vijeće je prošlo kroz dokaze tužilastva i odbrane i utvrdili smo da nema dovoljno dokaza za djelo koje joj se stavlja na teret”, rekao je Jukić.

Slavica Injac je kratko rekla da je očekivala oslobađajucu presudu i zahvalila svom advokatu navodeći da je “najteže braniti one koji nisu krivi”.

TESTNA REKLAMA

Optužnica u predmetu Bobar banka podignuta je prije šest godina protiv 16 osoba, današnja presuda Slavici Injac je prva u tom predmetu.

Njima je stavljeno na teret da su organizovanim djelovanjem pričinili štetu od 122,5 miliona konvertibilnih maraka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Bijeljine u posjeti manastiru Gračanica (foto)

Gradonnačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović posjetio je danas manastir Gračanicu na Kosovu i Metohiji. -Hvala Gospodu dragom na velikoj blagodeti...

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...