Slavenko Ristić u Patkovači: Milorad i Željka znače slobodu i napredak (foto)

Datum:

Share post:

– Kada govorimo o Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, onda govorimo o slobodnoj Republici Srpskoj, ekonomskom napretku i stabilnosti. A kada pominjemo opoziciju, onda su nam prve asocijacije „sarajevski okovi“ i unitarna BiH – poručio je na tribini u Patkovači kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić.

On je rekao da će pozitivne društvene promjene biti vidljive onda kada ljudi sami počnu da se mijenjaju.

– Promijenimo svijest, promijenićemo svijet. Počnimo od ovog Doma kulture pored nas. Zapitajmo se zašto vrtić za djecu, koji je adaptiran prije tri godine, još ne radi. Pogledajmo na šta u našoj neposrednoj blizini možemo da utičemo, kako nešto da promijenimo nabolje. I ubrzo ćemo svi imati koristi od toga – naveo je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da su za svaku državu važne tri stvari – voda, hrana i energija, te je pozvao opoziciju da predstavi narodu plan „kako će to živjeti bolje“, u vrijeme kada evropske zemlje ne znaju kako dočekati zimu, kako nastaviti proizvodnju bez energenata.

– Milorad Dodik će obezbijediti energente, naši vrijedni proizvođači će obezbijediti hranu, u to sam siguran. I samo tako ćemo, u ova teška vremena, sačuvati Srpsku koju smo krvlju stvarali – zaključio je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....

Google sprema novu alatku za zaštitu privatnosti korisnika

Google uvodi novi način za uklanjanje rezultata pretrage koji sadrže lične podatke. Čak i oni koji najviše vode računa...