Slavenko Ristić u Glogovcu: Poginulih boraca i njihovih porodica moramo se sjećati svakog dana

Datum:

Share post:

– Poginuli borci Odbrambeno-otadžbinskog rata iz Glogovca i cijele Republike Srpske zaslužuju da ih se svakog dana sjećamo jer su za budućnost naše djece i unuka dali ono najvrijednije – njihove živote, poručio je danas u Glogovcu kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slavenko Ristić.

On je u razgovoru sa mještanima i borcima Glogovca istakao da je srpski narod u posljednjem ratu podnio ogromne žrtve, ali da je zato podigao svoju zadužbinu – Republiku Srpsku.

 

– Naša i buduće generacije imaju zadatak da je sačuvaju – naglasio je Ristić nakon parastosa poginulim borcima sela Glogovac.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik Boračke organizacije Glogovac Vlado Savić rekao je da je u Odbrambeno-otadžbinskom ratu stradalo pet boraca iz Glogovca, kojima je podignut spomenik 1998. godine.

– U Drugom svjetskom ratu stradalo je 30 odsto stanovništva Glogovca, a u posljednjem smo izgubili pet naših sjajnih boraca. U toku je rekonstrukcija spomenika koja će biti završena u narednih desetak dana, a mi ćemo nastaviti da se sjećamo naše najhrabrije braće – zaključio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...