Slavenko Ristić u Dvorovima: Ponosni na Republiku, ponosni jer smo Srbi! (foto)

Datum:

Share post:

– Na predstojećim Opštim izborima biramo između Republike Srpske i „evropske BiH“ koja želi da nestanemo u globalističkom sistemu i da nam djeca sutra ne znaju svoje porijeklo. E pa dragi moji Semberci, ja ne dam da izgubimo ime i prezime, niti ću dopustiti da se stidimo što smo Srbi – poručio je večeras u Dvorovima Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS.

Ristić je na tribini u okviru koje su se obraćali predstavnici Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, govorio o važnosti podrške predsjednici Željki Cvijanović i predsjedniku Miloradu Dodiku, „liderima koji su bili uz Srpsku kada je bilo najteže“.

– Republička stranka Srpske, čiji sam lider, stavila je svima do znanja da će uvijek biti dio rješenja, a ne problema. Tu nema dileme. Naš narod je izabrao svoj put još 1992. godine, a sada sam sa vama jedinstven u cilju da taj put sačuvamo. Pogledajte ovu fotografiju, na kojoj se Milorad Dodik rukuje sa Putinom, a Jelena Trivić sa Kristijanom Šmitom! Treba li još nešto pojašnjavati?! – upitao je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je dodao da su Srbi imali državu i bili dio civilizovane evropske zajednice, mnogo prije onih koji sada propagiraju evropske vrijednosti.

– Vratiti narodu dostojanstvo i sačuvati i ojačati Republiku Srpsku – to mora da bude naš primarni zadatak. Glasajmo za Milorada Dodika, budućeg predsjednika Republike Srpske, i Željku Cvijanović, budućeg srpskog člana Predsjedništva BiH. Glasajmo pametno! – naglasio je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...