Slavenko Ristić u Balatunu: Vjera kao temelj za buduće generacije

Datum:

Share post:

Vjera je održala srpski narod kroz vijekove i pokazala nam da su iskrenost, ljubav i poštenje temelji svake zdrave države, izjavio je kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slavenko Ristić na proslavi godišnjice osvećenja Hrama Sveta tri jerarha u Balatunu.

– Počastvovan sam što prisustvujem obilježavanju ove značajne godišnjice i smatram da je ovo dobar povod da se zajedno podsjetimo iskonskih vrijednosti koje Srbi u Semberiji i svim dijelovima svijeta baštine. Vjera, sloboda, porodica i tradicija su ono u čemu se ogleda snaga svake države, a okupljanja poput večerašnjeg u Balatunu pokazuju da Republika Srpska ne treba da se plaši za svoju budućnost – rekao je Ristić novinarima.

Slavenku Ristiću uručena je zahvalnica povodom pomoći koju je uputio ovom svetom hramu, a uspješni privrednik i humanista naglasio je da će učestvovati i prilikom prikupljanja sredstava za izgradnju parohijskog doma u Balatunu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...