SLAVENKO RISTIĆ, RSS: Živjela naša Republika Srpska!

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić lider RSS je uputio čestitku povodom rođendana i Dana Republike Srpske te čestitku prenosimo u cijelosti:

Mnogi su dali svoje živote da bi ti bila rođena, da njihovim porodicama pružiš utočište i siguran dom. Oni su dali živote tvog rođenja, a mi živote življenja i očuvanja.

Mnogo godina je prošlo, a mi se i dalje sećamo i odajemo počast svim nastradalim sugrađanima, braći i sestrama, koji su položili svoje živote sa vjerom da će se jednog dana slaviti tvoje ime, i evo sa velikim poštovanjem prema svima njima, mi te danas ponovo slavimo!

TESTNA REKLAMA

Tvoj rođendan je praznik za nas srećno preživele, te pomen za sve pale žrtve tvog velelepnog postojanja. Svih ovih godina, nije te bilo lako očuvati, kao što nije ni dan danas. Mnogo je pokušaja da se tvoja tvorevina obezvredni, da se nametne uticaj svih onih koji žele da naude tvom postojanju.

Čuvaj naše najmlađe, uvek nam budi dom, a mi tvoji stvaraoci nikada nećemo dozvoli neprijatelju da korača sa mislima zla. Svima pruži utočište,a svojom lepotom obasjaj svaki grad, svaku planinu, reku, dolinu…

Selu podari život koji ga je nekada krasio, i ne dozvoli da se ponovo ugasi. Budi ponosna na nas koji smo te stvorili, kao što smo mi ponosni na tebe, i da još mnogo godina slavimo dan tvog rođenja, i dane, mesece, godine tvog beskrajnog postojanja.

Živjela naša Republika Srpska!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...