Slavenko Ristić na „Trofeju Pantera 2022“: Bijeljina zaslužuje sportsku dvoranu za vrhunska takmičenja

Datum:

Share post:

– Više od 600 takmičara iz 13 zemalja regiona i Evrope na Međunarodnom džudo turniru „Trofej Pantera 2022“ dokazuje da je Bijeljina grad sporta i da mladi zaslužuju izgradnju adekvatne sportske dvorane u kojoj će moći da budu organizovana takmičenja najvišeg ranga – poručio je kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Slavenko Ristić.

On je čestitao članicama „Pantera“ Teodori Trifković na osvojenom zlatu i Milkici Đurić na osvojenoj bronzi na Balkanskom prvenstvu u Turskoj ove godine, a rukovodstvu Džudo kluba „Panter“ na sjajnoj organizaciji međunarodnog turnira, koji se održava šesti put.

TESTNA REKLAMA

– Ovo je jedan od najbolje organizovanih klubova u Republici Srpskoj i njegovi takmičari su najbolji ambasadori Bijeljine i Republike Srpske širom regiona i svijeta. San svih sportista ovog grada je sportska dvorana za vrhunska takmičenja i svi zajedno moramo uložiti napor da takvu dvoranu izgradimo – istakao je Ristić.

On je kao dugogodišnji sportista i sportski radnik pozvao djecu i mlade da se učlanjuju u sportske klubove, da vode zdrav život i postanu bolji ljudi.

Predsjednik Džudo kluba „Panter“ Ognjen Đuka uručio je Slavenku Ristiću i njegovoj kompaniji Tehnički remont Bratunac zahvalnicu za nesebičnu pomoć prilikom organizacije 6. Međunarodnog džudo turnira „Trofej Pantera 2022“.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...