Slavenko Ristić na tribini u Popovima – Selo je sačuvalo srpsku državu, selo će je ponovo sačuvati!

Datum:

Share post:

– Istorijski momenat je takav da ne smijemo da dozvolimo političke eksperimente. Selo je sačuvalo srpsku državu u Prvom i Drugom svjetskom ratu, a sačuvaće je i u budućnosti – izjavio je večeras u Popovima kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Slavenko Ristić.

Govoreći o njegovoj podršci predsjednici Željki Cvijanović i predsjedniku Miloradu Dodiku, on je poručio prisutnima da ne smiju da se prepuste letargiji i dozvole da izgube ono najsvetije što imaju – Republiku Srpsku.

– Za nju smo podnijeli velike žrtve. Vjerovatno su mnogi umorni od politike, ali ako se mi ne budemo bavili njom, ona će se baviti nama. Prilike u svijetu se mijenjaju, kriza je evidentna i mi ne smijemo dozvoliti da nas taj vrtlog ponese. Treba nam jasna politika, usmjerena prema svima – i prema Rusiji, i prema Zapadu i prema cijelom svijetu – istakao je Ristić.

On je na predizbornoj tribini u Popovima, na kojoj su predstavljeni kandidati SNSD-a za NSRS i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, naglasio da je iz dana u dan sve vidljivije da se opozicija bori jedino za vlast, a ne za stabilniju i jaču Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...