Slavenko Ristić na otvaranju „Interagra 2022“: Proizvodnja zdrave hrane je garant opstanka i budućnosti Republike Srpske (foto, video)

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, prisustvovao je danas u Bijeljini otvaranju jubilarnog 20. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“.

– Ova prestižna sajamska manifestacija pokazuje brojnim gostima iz Republike Srpske, BiH i regiona kolika je snaga i značaj Semberije i Bijeljine kao privrednog i poljoprivrednog centra. U kriznim vremenima, kada svijetu nedostaje hrane, vode i energije, proizvodnja zdrave hrane u Semberiji biće svakog dana sve značajniji resurs i garant opstanka i budućnosti Republike Srpske – poručio je Ristić nakon obilaska sajamskih štandova.

Ristić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se na ovom sajmu pojavljuje sve veći broj izlagača iz oblasti lovnog i ribolovnog turizma.

TESTNA REKLAMA

– Riječ je o još jednom značajnom resursu Semberije, kojeg u budućnosti moramo više koristiti. Razvoj turističkih kapaciteta i bolja turistička ponuda, kada je riječ o lovnom i ribolovnom turizmu, treba da bude jedan od razvojnih prioriteta Semberije i Bijeljine, grada na rijekama Drini i Savi – rekao je Ristić.

Sajamsku manifestaciju, čiji je ovogodišnji partner Sjeverna Makedonija, otvorila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STRUČNI UGAO: Izgradnja malih hidroelektrana na kanalskom sistemu u Semberiji

Osnovnu kanalsku mrežu na području Semberije čine primarni kanali: Glavni obodni kanal (GOK), Majevički obodni kanal (MOK) i...

Evropski parlament donio odluku: Uvodi se jedinstven punjač za mobilne uređaje

Evropski parlament usvojio je danas pravila o uvođenju jedinstvenog porta za punjenje mobilnih telefona, tablet uređaja i kamera...

Ljubiša Petrović na čelu organizovanog odlaska na proteste opozicije u Banjaluku (foto, video)

Danas je u Bijeljini organizovan odlazak na najavljene proteste opozicije u Banjaluku. Kako je rekao Gradonačelnik Bijeljine i...

SNSD BIJELJINA: Ljubiša Petrović poziva na bojkot NSRS – DA LI SI SVJESTAN ŠTA RADIŠ?

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Savezu nezavisnih socijaldemokrata je samo na tri biračka mjesta u Bijeljini upisano...