Slavenko Ristić na otvaranju „Bijeljina opena“: Naš cilj je da Bijeljina dobije sportsku dvoranu za vrhunske događaje

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prisustvovao je danas svečanom otvaranju 16. Međunarodnog karate turnira „Bijeljina open“, koji je okupio više od 700 mladih karatista iz 10 zemalja.


Ristić, koji je osvajač titule evropskog šampiona u karateu, pozdravio je održavanje ovog tradicionalnog turnira, ocijenivši da je organizacija ovakvih sportskih takmičenja od velikog značaja za razvoj karatea i sporta uopšte u Bijeljini i Republici Srpskoj.


„Karate je sjajan sport, uz koji sam odrastao i koji nas uči da postanemo dobri ljudi. Roditeljima preporučujem da ovaj plemeniti sport izaberu za svoju djecu“, poručio je Ristić.


Na otvaranju 16. Međunarodnog karate turnira „Bijeljina open“ Slavenku Ristiću uručena je zahvalnica za doprinos u organizaciji ovog renomiranog turnira.
On se zahvalio organizatorima turnira i naglasio da će se, kao sportista i sportski radnik, u politici zalagati da se u Bijeljini i Semberiji stvaraju uslovi za održavanje vrhunskih sportskih događaja.
„U naredne četiri godine naš cilj je da u Bijeljini izgradimo sportsku dvoranu, koja treba sportu i sportistima ovog grada i koju godinama čekaju“, rekao je Ristić.
Organizaciju turnira podržali su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i Vlada Republike Srpske, koja je ovaj turnir proglasila sportskim događajem od opšteg društvenog interesa.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...