Slavenko Ristić na otvaranju „Bijeljina opena“: Naš cilj je da Bijeljina dobije sportsku dvoranu za vrhunske događaje

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prisustvovao je danas svečanom otvaranju 16. Međunarodnog karate turnira „Bijeljina open“, koji je okupio više od 700 mladih karatista iz 10 zemalja.


Ristić, koji je osvajač titule evropskog šampiona u karateu, pozdravio je održavanje ovog tradicionalnog turnira, ocijenivši da je organizacija ovakvih sportskih takmičenja od velikog značaja za razvoj karatea i sporta uopšte u Bijeljini i Republici Srpskoj.


„Karate je sjajan sport, uz koji sam odrastao i koji nas uči da postanemo dobri ljudi. Roditeljima preporučujem da ovaj plemeniti sport izaberu za svoju djecu“, poručio je Ristić.


Na otvaranju 16. Međunarodnog karate turnira „Bijeljina open“ Slavenku Ristiću uručena je zahvalnica za doprinos u organizaciji ovog renomiranog turnira.
On se zahvalio organizatorima turnira i naglasio da će se, kao sportista i sportski radnik, u politici zalagati da se u Bijeljini i Semberiji stvaraju uslovi za održavanje vrhunskih sportskih događaja.
„U naredne četiri godine naš cilj je da u Bijeljini izgradimo sportsku dvoranu, koja treba sportu i sportistima ovog grada i koju godinama čekaju“, rekao je Ristić.
Organizaciju turnira podržali su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i Vlada Republike Srpske, koja je ovaj turnir proglasila sportskim događajem od opšteg društvenog interesa.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...