Građanin Bijeljine i ugledni privrednik Slavenko Ristić se upitao, a samim tim je postavio i pitanje javnosti Bijeljine i Semberije, ’’Kako se izlazi iz Bogdanove ladice?’’, aludirajući na  načelnika Odjeljenja za stambeno komunalne poslove Grada Bijeljina Bogdana Tadića, a u vezi podnošenja zahtjeva za zakup nekoliko parking mjesta, te saopštenje prenosimo u cjelosti:

Znam da nisam usamljen kao građanin Bijeljine koji ima pritužbu na rad Gradske uprave, a naročito na njegovo Odjeljenje za stambeno komunalne poslove, kojim suvereno vlada izvjesni Bogdan Tadić, „deponovan“ na tu poziciju od „najumnije semberske glave“. One bez fesa.

Naime, mi smo se još 25. juna zvanično obratili pomenutom Odjeljenju sa zahtjevom za zakup nekoliko parking mjesta. Urednim dopisom zatražili smo ono za šta postoji zakonska mogućnost, te smo spremni da platimo i propisanu naknadu za ta parking mjesta, u skladu sa svim zakonskim i drugim propisima.

https://www.facebook.com/share/p/e5uwTg3jU3jdr9PE/?mibextid=qi2Omg

Evo mjesec dana prođe, a od poštenog Bogdana ni pisma ni razglednice, ni odgovora ni odbijenice. Pouzdano znam da je navedeni gospodin i odgovorni predmet „stavio u ladicu”. I sad sam u dilemi…

Je li ta njegova „ladica“ znači da on očekuje od mene neko mito i korupciju, da se slučaj malo „podmaže“, ili je „ladica“ tretman koji dobijam kao „politički nepodoban“, neko ko će da uradi sve da se vlast u našem gradu promijeni?

Svi znaju da ja dosta putujem, pa možda i nisam upućen kako stvari funkcionišu u mom rodnom gradu – da li je ovaj način rada Odjeljenja ustaljena praksa, topli zec kroz koji prolaze svi stanovnici Bijeljine, ili sam samo JA problem? Pomozite mi – kako da izađem iz Bogdanove ladice?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име