Slavenko Ristić: Moj Kojčinovac i moju Semberiju uvijek sam nosio u srcu! (foto)

Datum:

Share post:

– Mogao sam da živim bilo gdje u svijetu od svog znanja i novca koji sam pošteno zaradio, radeći veoma teške poslove. Mogao sam, ali nisam. Vratio sam se ovdje. Znate zašto? Zato što volim Semberiju, volim Bijeljinu, volim Republiku Srpsku i sve vas – poručio je Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske na večerašnjoj tribini u Kojčinovcu.

On je istakao da mu je čast što se obraća prijateljima i rodbini u rodnom selu njegove majke.

– Dragi moji Semberci, dragi moji Srbi iz Republike Srpske, vi ste najveći i najvažniji kapital i resurs ove zemlje. Vama treba vjerovati, u vas se isplati ulagati. Pokazao sam to u Bratuncu, pokazao sam to i ovdje u Bijeljini. Pokazaću to i u politici i neću vas nikada iznevjeriti – naveo je Ristić.

TESTNA REKLAMA

On je naglasio da su predsjednik Milorad Dodik i predsjednica Željka Cvijanović dugogodišnji čuvari Republike Srpske i da ih treba podržati na predstojećim izborima.

– Ako glasate za Milorada i Željku, glasali ste za našu slobodu, za našu Republiku Srpsku. Ovi drugi nude nam unitarnu BiH, nude nam sarajevske okove. Hvala lijepo! Za to se nismo borili. Naši borci, stvaraoci Republike Srpske, ostavili su nam Srpsku kao zadužbinu. Zadatak ove generacije, kojoj ja pripadam, je da sačuvamo, zaštitimo i politički i ekonomski ojačamo Republiku Srpsku. Mi to možemo, Milorad i Željka to mogu. Ovi drugi neće, ne mogu i ne znaju! – rekao je Ristić.

Na večerašnjoj tribini okupili su se stanovnici Kojčinovca, Glogovca, Čardačina i Modrana, kako bi podržali kandidate na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...