Slavenko Ristić čestitao mladim karate šampionima iz Brčkog

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, čestitao je članovima Borilačke akademije „Ičigeki“ iz Brčkog Ognjenu Gariću i Seleni Stanimirović na postignutim uspjesima na Balkanskom i Evropskom prvenstvu u kjokušinkai disciplini karatea.

Ristić, koji je i predsjednik Kjokušinkai saveza Republike Srpske, rekao je da je ponosan i srećan zbog uspjeha koje postižu mladi karatisti iz Brčkog.

– Riječ je o klubu u kojem se s mladim ljudima radi sjajan posao. Naša obaveza je da nastavimo da pomažemo razvoj klubova i karate sporta uopšte jer je riječ o plemenitoj vještini uz koju će mladi sportisti sigurno postati odgovorni i dobri ljudi – poručio je Ristić.

Trener Borilačke akademije Slobodan Garić istakao je da je Selena Stanimirović ovogodišnji vicešampion Evrope u juniorskoj konkurenciji, kao i da se ranije okitila titulom balkanskog šampiona, što je uspjeh koji je ove godine ostvario mladi karatista Ognjen Garić.

TESTNA REKLAMA

– Njihov uspjeh je utoliko veći jer nastupaju i za reprezentaciju Srbije. Naš klub postoji od 1996. godine i trenutno okupljamo 60 mladih takmičara, od koji njih 20 aktivno nastupa na međunarodnim turnirima. Sa klubom koji u Bijeljini vode Slavenko Ristić i Igor Ranković godinama bratski sarađujemo. Naši takmičari zajedno učestvuju na prestižnim takmičenjima i želimo da se našem Slavenku, kao dugogodišnjem uspješnom sportisti i sportskom radniku, zahvalimo na podršci koju pruža razvoju karate sporta u Republici Srpskoj – naveo je Garić.

On je najavio da će Brčko u januaru naredne godine biti domaćin četvrtog Međunarodnog turnira „RS Challenge“ koji okuplja najuspješnije trenere i borce kjokušinkai karatea.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Umjesto 300 novih, ugašeno 70 parking – mjesta u užem centru grada

Bijeljina se, kao i većina gradova u regionu, već godinama suočava s nedostatkom parking – mjesta u užem...

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...