Danas je u Bijeljini održana redovna Izborna Skupština SDS Semberija.

Drago Stajić, predsjednik SDS Semberija

Za predsjednika Skupštine izabran je Zoran Vasić, za potpredsjednika Goran Maksimović, a takođe je izabran i novi Glavni odbor kojim će u narednom periodu predsjedavati Vladimir Sofrenić kao i novo rukovodstvo za naredni četvorogodišnji mandat – predsjednik, zamjenik, dva potpredsjednika, sekretar i Nadzorni odbor.

Na Izbornoj Skupštini SDS Semberija za predsjednika je jednoglasno izabran Drago Stajić aktuelni odbornik u SG Bijeljina i bijeljinski privrednik.

Slaviša Savić, zamjenik predsjednika SDS Semberija, Branka Savčić- Marković, potpredsjednik, Zoran Vasić, predsjednik Skupštine SDS Semberija, Branko Savić, potpredsjednik

Stajić je na funkciji predsjednika stranke zamijenio Predraga Jovića koji se ranije povukao sa te pozicije radi imenovanja na funkciju direktora Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja.

Za Stajićevog zamjenika je izabran Slaviša Savić, a funkcije potpredsjednika će obavljati Branka Marković-Savčić i Branko Savić.

Funkciju sekretara SDS Semberija će obavljati Slavko Novaković.

Slavko Novaković, sekretar SDS Semberija

Novoizabrani predsjednik SDS Semberija Drago Stajić je za portal Dešavanja u Bijeljini rekao da je današnjim činom završen proces unutarstranačkih izbora, te se zahvalio članovima stranke na ukazanom povjerenju i čestitao svima koji su izabrani da zajedno sa njim predvode stranku u narednom periodu.

-Velika je čast i zadovoljstvo biti izabran za predsjednika SDS Semberija ali ujedno i velika obaveza, ali raditi sa ovako dobrim i vrijednim ljudima neće mi predstavljati nikakav problem, rekao je predsjednik SDS Semberija Drago Stajić.

Stajić ističe da će im prevashodno biti u prvom planu građani Bijeljine i napredak samog Grada napominjući da ih na to obavezuje i sam naziv stranke.

-Sada krećemo sa pripremom za Lokalne izbore u oktobru 2024. godine i za koji dan organi stranke će donijeti odluku da li na izbore u Bijeljini izlazimo samostalno ili u koaliciji sa nekom od stranaka iz Bijeljine, zaključio je Stajić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име