SKANDAL na finalu juniorske lige RS: GIGOVIĆ SUDIO POD SUSPENZIJOM!?

Datum:

Share post:

Najblaže rečeno, desio se skandal na fudbalskoj utakmici finala juiorske lige RS, koja je odigrana u Modriči, između Radnika i Zeljezničara.

Naime, ovaj meč sudio je Miloš Gigović, sudija Premijer lige BiH, koji se nalazi pod suspenzijom.
 

 
Gigović je 3. novembra prošle godine bio četvrti sudija na susretu u Banjaluci između Borca i Radnika, a sudijska komisija FS BiH ga je nakon te utakmice suspendovala na 10 (deset) utakmica zabrane suđenja.

Razlog njegove suspenzije je taj što je Gigović kao četvrti sudija glasno sa atletske staze vikao glavnom sudiji Njegomiroviću da dosudi penal za Borac.

To je zabilježeno u izvještaju sa utakmice i sudijska komisija ga je kaznila sa 10 (deset) utakmica zabrane suđenja u svim takmičenjima koja su pod okriljem FS BiH.

TESTNA REKLAMA

A juniorska liga RS je svakako pod tim okriljem.

Gigovića je na ovu utakmicu delegirala sudijska komisija FS RS, ali nam nije jasno da niko iz Saveza nema evidenciju kazni za sudije, ili je možda i ima, a smišljeno je ovo urađeno.

Ovo je i prva zvanična utakmica za Gigovića nakon suspenzije, pa bi i to trebao biti razlog da sudisjka komisija provjeri da li je ovaj sudija „odradio“ kaznu.
 
Pitamo FS RS i nadležnu komisiju je li Miloš Gigović imao pravo suditi ovaj meč, ako nije, šta će se desiti sa ove utakmice, hoće li biti verifikovana postignutim rezultatom ili ponovljenja?

Želimo da uputimo čestitke fudbalerima Željezničara koji su apsolutno zasluženo izborili plasman u Premijer ligu BiH
 
Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BUDI RADNIK: Sutra u Centru za kulturu predstavljanje novih igrača FK ’’Radnik’’ i najava prodaje sezonskih ulaznica

Sutra, (ponedeljak, 15.avgust 2022.)  će se u Galeeriji  Centra za kulturu „Semberija“ sa početkom u 17..00 časova održati pres...

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...