Sjednica Skupštine Grada Bijeljina 25. aprila

Datum:

Share post:

Sjednica Skupštine Grada Bijeljina, održaće se u četvrtak, 25. aprila, dogovoreno je na međustranačkom sastanku, a pripremni sastanak je najavljen za 24. april. Na 27. redovnoj sjednici sa 29 tačaka dnevnog reda, raspravljaće se o Izvršenju budžeta za 2018. godinu, te o nekoliko izvještaja javnih ustanova čiji je osnivač Grad Bijeljina.

Predsjednik Skupštine Slaviša Marković je rekao da će se odbornici između ostalog, izjašnjavati o radu Centra za kulturu, SKUD „Semberija“, JIP „SiM“, „Eko-dep“, Centra za socijalni rad, JP „Vode“ i „Banje Dvorovi“.

-Očekujem usvajanje izvještaja navedenih preduzeća, a na sjednici ćemo imati i pokretanje inicijative za izradu nova tri regulaciona plana, odnosno regulacioni plan Gvozdević, Dašnica 1 i Mjesna zajednica Dašnica“, rekao je Marković.

Govoreći o kreditnom zaduženju Grada Bijeljina, Marković je podsjetio je da je Skupština usvojila odluku o kreditnom zaduženju za 7 miliona KM, a u međuvremenu su obezbijeđene sve potrebne saglasnosti i ispoštovane su zakonske procedure.

TESTNA REKLAMA

-Po okončanju tenderske procedure za banke, očekujem da ćemo na sledećoj sjednici krenuti i u proceduru izrade rebalansa budžeta, najavio je Marković i dodao da očekuje da i predstojeća sjednica protekne u konstruktivnoj atmosferi.

​Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...