SINIŠA KAJMAKOVIĆ: NISAM DIGAO KREDIT OD 400.000 KM KOD “BOBAR BANKE“

Datum:

Share post:

Siniša Kajmaković, direktor filijale Zavoda za zapošljavanje u Bijeljini, i osnivač Muzičke produkcije ''RENOME“ iz Bijeljine, obratio se portalu Dešavanja u Bijeljini sa željom da pojasni natpise koji su se pojavili u pojedinim medijima, a odnose se na kredit u visini većoj od 400.000 KM.

U pojedinim tekstovima, navedeno je da je preko firme „RENOME“ podigao kredit koji nikad nije vratio, odnosno da nikada neće izmiriti svoj dug.

 
Za portal Dešavanja u Bijeljini Kajmaković je izjavio sljedeće:

„Moram da istaknem da je informacija koja je objavljena u određenim medijima potpuna laž i dezinformacija. Ne da se ne radi o istini kada je u pitanju iznos kredita koji je plasiran Muzičkoj produkciji „RENOME“, nego je gnusna dezinformacija da „RENOME“ ne postoji i da je ugašena firma. Naprotiv, „RENOME“ radi punim kapacitetom, poslujemo korektno, čak u nekim elementima i bolje nego ranije. Što se tiče iznosa, istina je da smo zbog specifičnih okolnosti (o kojim ne bih govorio zbog pijeteta prema pokojnom vlasniku kompanije „Bobar“, „Bobar banke“ gospodinu Gavrilu Bobaru) realizovali revolving kredit u iznosu od 50.000 KM koji sam, uz mogućnost provjere podataka kod stečajnog upravnika, odnosno njegovih saradnika u „Bobar banci“, realizovao u dijelu i da je ostalo još nekih 13 ili 14.000 KM koje će biti likvidirane po dogovoru, odnosno Ugovoru o reprogramiranju duga do konca godine.

TESTNA REKLAMA

Siniša Kajmaković

Ja sam skoro cio dug izmirio u proteklih godinu dana. Taj dio koji je preostao je minorni iznos koji će biti realizovan uprkos okolnosti i mojoj stradalničkoj nesreći i okolnostima u kojima sam morao da vratim taj kredit (ne bih da govorim o uslovima realizacije kredita). Dezinformacija o 400.000 KM je nanošenje direktne štete firmi, mom ugledu lično. Dezinformacija da nikada neću vratiti kredit je još gnusnija, a od nje je gnusnija dezinformacija da Muzička produkcija „RENOME“ ne radi. Riječ je o nanošenju direktne štete, moralu, ugledu, mene lično, moje firme i mojih radnika, odnosno poslovnom ugledu firme. Vjerovatno ćemo se opredijeliti da onoga ko je vinovnik ove cijele priče utužimo zbog uvrede časti, nanošenja duševne boli, nanošenja poslovne štete Muzičkoj produkciji „RENOME“. Hvala portalu Dešavanja u Bijeljini na demantu koji će poslužiti, prije svega, građanima Bijeljine do kojih mi je najviše stalo, jer se radi o gnusnoj dezinformaciji“, naveo je Kajmaković.

Portal Dešavanja u Bijeljini je kontaktirao i stečajnog upravnika Bobar banke“,

Dušanka Novaković

Dušanku Novaković od koje je dobijena potvrda da informacije objavljene u pojedinim medijima, a koje se odnose na visinu duga kredita Muzičke produkcije „RENOME“ od 400.000 KM nisu istinite.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...