SG BIJELJINA: Orašanin, SDS – Pokrenuti reviziju dozvole za rad benzinske pumpe u blizini Doma zdravlja

Datum:

Share post:

Prihvaćena inicijativa da se pokrene revizija izdavanja dozvola za pumpu Brčko gas u blizini Doma zdravlja

Skupština grada Bijeljina usvojila je inicijativu Mirjane Orašanin, odbornice SDS-a, da se izvrši revizija izdavanja dozvola za rad Benzinskoj pumpi “Brčko gas” u blizini Doma zdravlja.

“Ovu inicijativu podnijela sam 28. juna ove godine. Od nadležnih službi dobila sam odgovor da su sve dozvole izdate u skladu sa zakonom. Obzirom da je inicijativu potpisalo već tri hiljade ljudi, nadam se da će Skupština podržati ovu inicijativu”, istakla je Orašanin.

Skupština je podržala i njenu inicijativu, koju je podnijela na zahtjev građana Patkovače, da se na groblju Ćiprovine izgradi kapela.

“Građani mole Grad Bijeljinu da se izgradi kapela, a to nije velika investicija. Grad je već obezbijedio zemljište”, naglasila je Mirjana Orašanin.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini

Izvor i foto: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...