SG BIJELJINA: Novi odbornik US Branislav Tekić, položio svečanu zakletvu (foto)

Datum:

Share post:

Sjednica Skupštine grada Bijeljina, dvadesetitreća po redu, počela je u 10.00 časova, a prethodno je svečanu zakletvu položio novi odbornik Ujedinjene Srpske, Branislav Tekić. Tekić je postao odbornik u Skupštini Bijeljine nakon što je odbornik Ujedinjene Srpske i direktor Razvojne agencije Grada Bijeljina Marko Vlačić podnio ostavku na mjesto odbornika u Skupštini Grada Bijeljine. 

”Na taj čin sam se odlučio kako bih pružio priliku mlađim kolegama da na vrijeme preuzmu odgovornost i da osvježe redove skupštinski klupa i samim tim smo kao tim ispunili jednu političku viziju, a ona je šansa mladim i obrazovanim ljudima. Branislav je diplomirani politikolog i on ce biti najmlađi odbornik u Gradu Bijeljina i siguran sam da će na pravi način zastupati interese građana Bijeljine. Od mene će imati punu podršku, a ja ću se kao direktor Razvojne agencija zajedno sa svojim kolegama boriti za opstanak mladih na ovim prostorima”, rekao je tada Vlačić za Dešavanja u Bijeljini.

US Bijeljina u odborničkim klupama predstavlja još Branka Stevanović.

Branislav Tekić rođen je 28. septembra 1997. godine u Bijeljini. Osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci – smjer politikologija. Šef je izbornog štaba GrO Ujedinjene Srpske Bijeljina u dva mandata i to 2020. godine, gdje je GrO ostvario rezultat od 2.642 glasa, odnosno dva odbornika i na opštim izborima 2022. godine, gdje GrO US ostvaruje direktan poslanički mandat. Trenutno je sekretar Gradskog odbora Ujedinjene Sprske Bijeljine. Tokom studija uspješno završava četiri političke akademije, međunarodno pravo i međunarodne odnose, školu demokratije i dva puta završava i učestvuje u organizaciji projekta Kluba studenata FPN u projektu Simulacija rada Ujedinjenih nacija i aktivno sudjeluje u organizaciji raznih, kako domaćih, tako i međunarodnih studentskih događaja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zadrugar iz Crnjelova u sudijskoj nadoknadi do boda na Sokocu

Fudbaleri Glasinca i Zadrugara podijelili su po bod u zaostaloj utakmici 4. kola Druge lige Republike Srpske grupa...

BEZBIJEDNOST PODIGNUTA NA VIŠI NIVO Bijeljinske đake čuva 16 policajaca, motre i školu i ulicu

Od početka nove školske godine na području koje pokriva Policijska uprava /PU/ Bijeljina raspoređeno je 16 školskih policajaca...

BRNABIĆ: Ulaganja Srbije u Srpsku biće još veća

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je Srbija od 2014. godine u projekte u Republici Srpskoj...

„Dani Srpske u Srbiji“: „Samo jedinstvom možemo sačuvati identitet, jezik i pismo“

Manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" počela je večeras u Beogradu. Svečanost u Narodnom pozorištu počela je intoniranjem himni...