Milenko Mitrović, potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina, danas je vodio sjednicu Grada, s obzirom da predsjednik Skupštine, Aleksandar Đurđević, nije bio prisutan iz zdravstvenih razloga.

U prvom dijelu sjednice, usvojen je Izvještaj o radu Razvojne agencije Grada Bijeljina, JU „Muzej Semberije“, JU SKUD „Semberija“, JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ i JU Centar za kulturu „Semberija“. Izvještaj o radu Gradonačelnika skinut je sa Dnevnog reda u skladu sa članom 93. Poslovnika o radu. Izvještaj o radu koji nije usvojen je Izvještaj JP Vode.

„Izvještaj o radu Gradonačelnika skinut je sa Dnevnog reda obzirom da se Gradonačelnik kao predlagač ove tačke nije pojavio, a nije se pojavio ni neko od njegovih saradnika koji bi bio opunomoćen da obrazloži ovu tačku. Smatramo da bi bilo neozbiljno da mi o tome raspravljamo, a da nismo čuli obrazlaganje njegovog izvještaja i takođe odbornici danas nisu uvrstili tačku Dnevnog reda Izveštaj o radu Doma zdravlja, obzirom da je on stigao pred samu sjednicu Skupštine grada i da materijali odbornicima nisu bili podijeljeni, tako da će ta tačka ostati za sljedeću Skupštinu“, rekao je Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име