SERVISNE INFORMACIJE: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U Ulici Galac u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne, susjedne ulice, te u naseljima Glavičor u Kojčinovcu, Patkovača  i Novo selo, danas, od 8.00 do 14.30 časova neće biti vode, najčešće u dvočasovnim, tročasovnim intervalima.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, danas, od 8.00 do 10.00 časova bez struje će biti dio Ulice Kneza Miloša i Mileševska, a od 8.30 do 11.00 naselje Banderuše.

Od 9.00 do 12.00 časova bez struje će biti Ulica Branka Radičevića 3, a od  11.00 do 14.00 časova dio Komitske.

TESTNA REKLAMA

Bez struje će danas biti i dio ulica –  Majevička, Knjeginje Milice, Arsenija Čarnojevića i Dimitrija Tucovića, u periodu od 14.00 do 16.00 časova, kao i dio ulica  Svetog Save i Neznanih junaka, od 10.00 do 15.00 časova, navode iz Elektro-Bijeljine.

Bez struje će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Donji Magnojević 3, Zarici, ŽTS i TS Donji Magnojević 1.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...