Senatoru RS upućene prijetnje: “DRINA I SAVA NISU DALEKO OD BIJELJINE“ (video)

Datum:

Share post:

Svetozar Mihajlović nekadašnji predsjedavajući Savjeta ministara BiH, aktuelni član Senata RS i ugledni semberski privrednik, obratio se ponovo redakciji portala Dešavanja u Bijeljini iznoseći nove činjenice koje su se desile nakon njegovog hapšenja u Bijeljini prije tri dana.

’’Potvrdile su se i  obistinile moje sumnje, a to je da sam opravdano zabrinut za svoju bezbjednost i bezbjednost svoje porodice, upućene su mi ozbiljne prijetnje od strane meni nepoznatog lica’’, bilo je prvo što je rekao Mihajlović.

 

Sinoć oko 19.40 časova, nakon popijene kafe krenuo sam kući i prilikom ulaska u automobil prišao mi je jedan čovjek srednjih godina i rekao mi da je dobronamjeran i da pripazim na davanje izjava da ne dajem izjave vezano za ovaj slučaj u vezi mog hapšenja da zaobidjem medije jer ima poruka da ’’Drina i Sava nisu daleko od Bijeljine i da to shvatim vrlo ozbiljno’’, rekao je novinaru portala Dešavanja u Bijeljini Svetozar Mihajlović.

O tome što mi je rečeno dugo sam razmišljao ali shvatio sam da mi je bezbjednost ugrožena, kako meni tako i mojoj porodici. Cijelu noć sam razmišljao šta da uradim kako da se ponašam i odlučio sam da neću da dozvolim da se ovo zataška i hoću do kraja da upoznam javnost sa ovim slučajem. Javnost mora da zna u kakvoj državi živimo i sa kakvim ljudima se susrećemo između ostalog i ovde u mom gradu, nastavio je Mihajlović citirajući izjavu Zorana Đinđića pokojnog premijera Srbije koji je rekao jednom prilikom neposredno prije likvidacije da svaka država ima svoju mafiju, a ovde mafija ima državu (misleći na Srbiju).

TESTNA REKLAMA

Plašim se da i ovde nije slučaj da mafija preuzima polako državu . Apelujem na sve institucije Republike Srpske da preduzmu mjere kako bi mafiju stavili pod kontrolu u skladu sa zakonom i da se ne desi i kod nas da mafija bukvalno preuzme državu.

 

Mislio sam da je zauvijek iza nas ostalo ratno vrijeme od prije dvadeset i pet godina kada se čovjek morao brinuti i bojati za svoju bezbjednost, ali evo primoran sam ponovo sada da razmišljam o tome da li mi ova poruka sa ’’Savom i Drinom’’ nije putokaz da se ponovo moram plašiti za svoju beszbjednost, imam fobiju sada od svakog policajca, rekao je Mihajlović.

Hoću da vjerujem da će institucije Republike Srpske naći snage da se suprostave i da očiste svoje redove od ovih kriminalnih grupa koje su uzele maha i koje imaju uticaja sve više u svim institucijama Republike Srpske, odgovorio je Mihajlović na pitanje da li kao građanin, bivši visoki funkcioner RS i BiH ali i kao aktuelni Senator RS vjeruje u institucije sistema da će biti zaštićen.

Ne smijemo pustiti da vrijeme prođe jer to može biti izgubljeno vrijeme, moramo se sa ovakvom pojavom na vrijeme obračunati sa tim da ne bi bilo kasno, zaključio je na kraju Svetozar Mihajlović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

STANIŠIĆ, PDP: Srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra

Fejsbuk status Miloša Stanišića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred PDP za Izbornu jedinicu 3, prenosimo u cjelosti: "Dragi...

DANAS JE SVETI PANTELEJMON

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik posvećen Svetom velikomučeniku Pantelejmonu. Sveti Pantelejmon rodom je iz Nikomidije (današnji grad Izmitu...

Samsung značajno smanjuje proizvodnju telefona?

Finansijski stručnjaci širom sveta predviđaju globalnu recesiju, a tržište pametnih telefona počelo je već da se priprema za...

AGRO SAVJET: Krompir dosegao rekordne cijene

Visoke temperature i suša su umanjile prinos krompira, a cijena je blizu maksimalnog iznosa, dok su uljana repica...