SENAD STANIVUKOVIĆU: “Mogao sam te SINE SPRŽITI za 15 sekundi”! DRAŠKO “Evo Vam sat, spržite me, NIKAKAV SNIMAK NE POSTOJI” (video)

Datum:

Share post:

Dok god Vi negirate Republiku Srpsku, u ovoj zemlji će biti probleme. Elementarno poštovanje je stvari nazvati pravim imenom. Republika Srpska, Federacija, Bosna i Hercegovina…

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, gostujuću i emisiji „Face to feca“ kod novinara Senada Hadžifejzovića. On je Hadžifejzofića upitao da li umjesto „eres“ može reći pun naziv Republika Srspka.
-Možda ti entiteti imaju neko drugo ime, neko užasno… I jedno i drugo i vlade i kantoni, sve je to nastalo na krvi – rekao je Senad.
Iako je Stanivuković insistirao da on izgovori puno ime Republika Srpska, Hadžifejzović to nije htio.

-Nemoj me maltretirati, mogao sam te sine spržiti za 15 sekundi na ucjenama, Dodiku i snimcima. Novinarski, pitanjima – rekao je Hadžifejzofić vidno iznervisran i upitao je ima li Dodik njegov snimak i da li je on eksplicitan.
Stanivuković je rekao da nikakav snimak ne postoji, ali da Republika Srpska postoji i da je svi trebaju poštovati i izgovarati puno ime. Novinarski, pitanjima – rekao je Hadžifejzofić vidno iznervisran i upitao je ima li Dodik njegov snimak i da li je on eksplicitan.
Stanivuković je rekao da nikakav snimak ne postoji, ali da Republika Srpska postoji i da je svi trebaju poštovati i izgovarati puno ime.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: banjaluka24.media

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva (foto)

Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva Fudbaleri Zvijezde 09 juče su zabilježili veoma...

MILIČEVIĆ: Na putu smo da obezbijedimo da na izbore izađemo kao Srpska demokratska stranka

Saopštenje za javnost SDS RS prenosimo u  cjelosti: SDS je na putu rješavanja i tehničkih problema vezanih za izlazak...

CACANOVIĆ: Čestitam OK ’’Radnik’’ Bijeljina – političari da se više ne reklamiraju preko sporta

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine su odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a sportski uspjeh im je preko svog...

DODIK: Rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena, definitivno će sahraniti BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena u Generalnoj skupštini UN,...