Semberski život u doba korone – DRINSKA PLAŽA ZA UŽIVANJE

Datum:

Share post:

Ublažavanje mjera, vezanih za pandemiju virusa korona i najnoviju procjenu epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, kao da su dali krila Bijeljincima, pogotovo mladima, da protekli vikend iskoriste za posjetu Drini, u šta se uvjerio i novinar portala Dešavanja u Bijeljini.

Na plaži kod Eko – kampa, gdje su drinske obale dodatno osigurane kamenim utvrdama, mladi su uživali u subotnje predvečerje, diveći se drinskim pejzažima.

Neki od njih, oni najodvažniji, ušli su u vodu i zaplivali. Kupališna sezona tek počinje. Meteorolozi najavljuju toplo ljeto, tako da će na Drini, uz obavezan oprez, kada se se ulazi u vodu, jer Drina je brza, hirovita i hirovita, i ove godine biti puno kupača i posjetilaca.

Kako stručnjaci za pandemiju najavljuju, mjere opreza i fizičke distance ostaće na snazi, ali će se život, ipak, vratiti u neke normalnije i podnošljivije tokove.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ĐOKOVIĆ: Želim da igram na OI u Los Anđelesu 2028. godine

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je da želi da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje...

Omladina RSS donacijom Biblioteci obilježila Svjetski dan knjige i autorskih prava (foto)

Republička omladina Srpske /ROS/ donirala je 50 knjiga Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ povodom obilježavanja 23. aprila – Svjetskog...

Bijeljinska Biblioteka uručila priznanja „NAJ ČITALAC“

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka "Filip...

MIĆO ŽIVIĆ: Ne “vozikajte se“ po Crnjelovu – gospodo iz EUFORA i NATO pakta vratite se tamo odakle ste došli (foto,video)

EUFOR u Obarskoj i Crnjelovu EUFOR ili Snage Evropske unije je naziv za vojsku u Bosni i Hercegovini koji nadgleda vojnu implementaciju Dejtonskog sporazuma.  Snage EUFOR...