SEMBERSKI ''IFTAR'': Da li će Borenović i Trivićka SMIJENITI SLAVIŠU MARKOVIĆA?

Datum:

Share post:

– Nema dileme, svakome ko svojim neodgovornim ponašanjem ne poštuje mjere slijede sankcije, napisao je na fejsbuk profilu predsjednik PDP Branislav Borenović.

Borenović najavio smjenu Slaviše Markovića
Reakcija je uslijedila nakon što je BN portal objavio vijest da su i lokalni moćnici u Bijeljini, među kojima je i potpredsjednik PDP-a i predsjednik gradske skupštine Slaviša Marković, feštali u jednom lokalnom objektu u vrijeme zabrane okupljanja zbog pandemije virusa korona.

"U ovim vremenima, ali i uvijek, potrebni su isključivo ljudi koji su dokazali i dokazuju odgovornost prema sebi, drugima i prema zajednici", kazao je Borenović i naveo da "ako su tačni navodi koji su objavljeni, nema kompromisa – smjena".

"Tražiću od Markovića da podnese ostavku na sve funkcije"

– Ako se pokaže da je fotografija iz perioda od kada traju zabrane okupljanja, tražiću od Slaviše Markovića da podnese ostavku na sve funkcije u stranci i ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine grada Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

Ovo je na fejsbuk profilu objavila potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Ona je dalje navela da "jednako kao što osuđujem ponašanje Staše Кošarca, osuđujem i ovakvo ponašanje svojih stranačkih kolega".

"Nema opravdanja. Ako djeca ne slave rođendane, ako ne slavimo slave nego samo unutar uže porodice, nema niko pravo na ekskluzivno ponašanje", navela je Trivićeva.

Tražiću ostavku Slaviše Markovića na sve funkcije

Ona je kazala da će tražiti ostavku Slaviše markovića na sve funkcije u stranci, ali i ostavku na mjestu predsjendika Skupštine, jer je to jedino, kako je navela, ispravno prema građanima koji poštuju mjere, a pojedini političari ih krše. .

"Ako se pokaže da je fotografija iz perioda od kada traju zabrane okupljanja, tražiću od Slaviše Markovića da podnese ostavku na sve funkcije u stranci i ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine grada Bijeljina".

Slaviša Marković, funkcioner PDP-a i predsjednik gradske skupštine u Bijeljini, krajem aprila bio je na jednom druženju u tom gradu, gdje se jelo i pilo i to u vrijeme zabrane okupljanja u jeku pandemije korona virusa što je BN i objavio.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JELENA TRIVIĆ podržala Gradonačelnika Bijeljine (foto)

-Pozivam nadležne organe da ispitaju lice koje je nedvosmisleno uputilo prijetnje gradonačelniku Bijeljine dr Ljubiši Petroviću tokom skupštinskog...

LOVAČKI SAVEZ RS: Poziv korisnicima lovišta za dostavljanje informacija

U postupku sprovođenja Odluke o osiguranju članova lovačkih uduženja i njihovih lovaca gostiju, zatim osiguranju od opasnosti požara...

PETROVIĆ: U Skupštini je na snazi političko licemjerstvo (video)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, rekao je novinarima da je procenat izvršenja budžeta za kapitalna ulaganja za prvih devet...

JOVIČEVIĆ (DEMOS): Odgovor na inicijativu vezano za asfaltiranje saobraćajnice „TOPOLICA“ (foto,video)

-Gospodo, pročitajte odgovor resornog odjeljenja, poručio je na početku svog obraćanja Jovičević, oko asfaltiranja saobraćajnice pod nazivom "TOPOLICA". -Potvrdili...