Sinoć smo svjedočili jednoj od najvećih sramota u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zmajevi su do nogu potučeni u Lukemburgu (0:3), te se samo potvrdilo kako je nacionalna selekcija dotakla dno.

A, da nešto debelo ne štima unutar bh. tima, najbolje govori jučerašnji podatak kada je spisak startnih 11 za utakmicu selektora Save Miloševića procurio u javnost mnogo prije službene objave na stranici UEFA.

Ko je Savin spisak pustio u javnost, ne znamo, ali znamo da nije selektor i prema informacijama iz tabora Zmajeva Milošević je bio jako ljut, kada je shvatio da ima „krticu“ u svlačionici.

Nemoguće se ne zapitati da li je ovom slučaju pridonijela i nova praksa u Fudbalskom savezu BiH u kojem predstavnici administracije putem Facebooka, Instagrama, Linkedina i drugih društvenih mreža slobodno komuniciraju mimo zvaničnih kanala i portparola krovne kuće bh. fudbala.

Da li je sastav u eter pustio trener, igrač ili neko od administracije N/FSBiH uvijek prisutne uz reprezentaciju BiH ne zna se, ali bolje je pitanje zašto je to uradio.

Bilo kako bilo, cirkus zvani reprezentacija BiH se nastavlja, a kako stvari stoje trebamo se početi navikavati na ovakve rezultate, da jedan Luksemburg izgleda kao Španija ili Brazil kada igra protiv BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: raport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име