„Ključna odgovornost za formiranje većine je na Stanivukoviću“ Iz SPS poručili da ne odustaju od dogovora sa SNSD

Draško Stanivuković, kao izabrani gradonačelnik Banjaluke, ima obavezu da preuzme odgovornost za formiranje većine u Skupštini grada.

On raspolaže svim mehanizmima potrebnim za rješavanje problema svih građana i to od njega i očekujemo, zaključeno je na proširenoj sjednici Predsjedništva Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Iz SPS-a su poručili da imaju dogovor o zajedničkom djelovanju u Banjaluci sa SNSD, ali su i naglasili da je ključna odgovornost za formiranje skupštinske većine na gradonačelniku.

– U svom dosadašnjem političkom djelovanju Stanivuković je kao odbornik, a zatim i kao narodni poslanik bio u opoziciji i nikada nije podržao izbor rukovodstva Skupštine grada, Narodne skupštine, Vlade, kao ni budžet ili druge važne odluke. Zbog toga niko u njega nije upirao prstom, niti ga optuživao. Vrijeme je da preuzme potpunu političku odgovornost i da građanima ponudi rješenja za nagomilane probleme – poručeno je iz banjalučkog SPS.

Na proširenoj sjednici Predsjedništva GrO SPS Banjaluka razgovarano je o budućim planovima ove partije, a analizirani su i rezultati Lokalnih izbora sa kojima su u SPS zadovoljni.

– SPS je spremna da bude u opoziciji u Banjaluci. Pozivamo gradonačelnika da preuzme odgovornost za rješavanje ključnih problema u gradu uključujući saobraćajne gužve, nedostatak mjesta u vrtićima, problem sa parkingom, prekomjernu betonizaciju i druga važna pitanja – zaključili su iz SPS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sršskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име