SELAK, SPS: Jedini smo koji se drže svojih stavova

Datum:

Share post:

Socijalistička partija Srpske kroz svoje programske politike i djelovanje u Narodnoj Skupštini, predstavlja jedan od rijetkih političkih subjekata koji ni za milimetar nije odstupio od svojih politika i svojih stavova, poručio je predsjednik SPS Goran Selak. Lider  SPS naglašava da se povjerenje građana mora zaslužiti radom i rezultatima, ali i politikama koje se ne mijenjaju zavisno od dnevnopolitičke situacije.

– SPS je do sada ispoštovala sve dogovore, ostali smo dosljedni našim ciljevima i našim politikama i to je narod nagradio povjerenjem, pristupanjem SPS i podrškom za realizaciju naših ciljeva. Činjenica je da građani više nemaju strpljenja i živaca da slušaju prazna obećanja i da gledaju kako izabrani predstavnici u sat vremena mijenjaju stavove o ključnim pitanjima za Republiku Srpsku, zavisno od dnevne politike.

Takve politike su prošlost, budućnost je u rezultatima i saradnji. U moru stranaka i pojedinaca koji mijenjaju politike i stavove po potrebi, SPS će i dalje ostati partija koja drži riječ, koja će uvijek braniti nacionalne i vitalne interese srpskog naroda i koja će nastaviti da poziva na zajedništvo oko najvažnijih pitanja – poručio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...