SELAK: SPS i u narednoj godini uz svoj narod

Datum:

Share post:

Selak: SPS i u narednoj godini uz svoj narod

Upitan da prokomentariše godinu na izmaku i iznese svoja očekivanja za narednu, lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak uvjereva da će u fokusu djelovanja SPS-a i u narednom periodu biti prvenstveno građani i borba za bolje i pravednije društvo.

“Protekla godina je bila uspješna za Socijalističku partiju Srpske. Prvi put smo nastupili na Opštim izborima, samostalno, uvjereni u svoju snagu i članstvo, te smo postali parlamentarna partija. Pokazali smo da je SPS perspektivna politička organizacija koja će bilježiti rast i uspjehe u godinama pred nama”, poručio je predsjednik SPS-a.

Socijalistička partija Srpske će u trenutnom mandatu biti zastupljena u Narodnoj skupštini sa tri narodna poslanika, dok u Vijeću naroda imaju jednog delegata.

“Politike koje zagovaramo uvijek na prvo mjesto stavljaju naše građane, poštene i radne ljude, kojima smo dužni obezbjediti sigurno okruženje, posao i ostvarivanje garantovanih prava. Svim raspoloživim sredstvima ćemo se boriti za ekonomski napredak i socijalnu pravednost u društvu”, jasan je Selak.

“Iako nas čekaju teška vremena, ekonomski nepredvidiva i bezbjednosno izazovna, vjerujem u snagu Republike Srpske, koja će se izboriti sa svim izazovima ako budemo dovoljno mudri i složni”, zakučio je lider SPS-a.

Selak je svim građanima Republike Srpske poželio mnogo zdravlja, ličnih i profesionalnih uspjeha u narednoj godini.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...