SDS sutra ODLUČUJE! Ovo su imena…(foto)

Datum:

Share post:

Sjednica Glavnog odbora SDS održaće se sutra, (subota, 26. novembra 2022.) u prostorijama Gradskog odbora SDS Banjaluka (Jovana Dučića 23-25, krug Čajeveca) sa početkom u 13.00 časova.

Miličević, predsjednik GO SD RS nije otkrio imena novih članova Predsjedništva SDS, navodeći da će SDS ubuduće na pozicije, koje raspolažu, kandidovati  nove ljude, relativno mlade, nepotrošene, uspješne i pobjednike.

MILIČEVIĆ: U SDS ubuduće na pozicije, novi, mladi, nepotrošenei uspješni i pobjednici

On je rekao da će sutra biti održana sjednica Glavnog odbora SDS na kojoj će predložiti v.d. članova Predsjedništva SDS RS.

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini u sastavu v.d. Predsjedništva SDS RS sigurno će se nači imena Đorđa Miličevića, okosnice budućeg SDS koji je aktuelni načelnik Opštine Šamac, Želimir Nešković, izabrani poslanik SDS u NS RS (Delegat u Domu naroda BiH), kao i Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Bijeljine.

MILIĆEVIĆ: Pobjednici u SDS treba da očiste dvorište u stranci (foto)

Osim njih u najužem rukovodstvu SDS RS biće i Vukota Govedarica, aktuelni poslanik SDS i Šef Klubsa u NS RS, kao i Darko Babalj, poslanik ove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

O ostalim imenima će se raspravljati i usaglašavati…

MILIČEVIĆ: SDS je vodio neprepoznatljivu i blijedu politiku (foto,video)

Bivše rukovodstvo SDS na čelu sa Mirkom Šarovićem je podnijelo ostavku, a ovlaštenja za rukovođenje strankom (SDS) Mirko Šarović je prenio na Milana Miličevića, koji obavlja funkciju predsjednika Glavnog odbora SDS.

Miličević će sutra (subota, 26. novembra 2022.) i zvanično preuzeti funkciju v.d. predsjednika SDS RS na sjednici Glavnog odbora SDS RS u Banja Luci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski gimnazijalci se družili sa mališanima u Dnevnom centru za djecu u riziku (foto)

Učenici JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ iz Bijeljine su današnji dan proveli  u dnevnim aktivnostima i sa mališanima u...

Pedagoški fakultet uspostavio saradnju sa Udruženjem „Bijeljinska djeca suncokreti“ (foto)

Danas je u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini potpisan Sporazum o saradnji između ove visokoškolske ustanove i Udruženja...

GOVEDARICA: Vlast da riješi status zaposlenih radnika SDS koji zbog američkih sankcija ne mogu da prime plate (foto)

Šef Kluba poslanika SDS u NS RS Vukota Govedarica traži od aktuelne vlasti da riješi status zaposlenih radnika...

KARAN, MINISTAR MUP RS: Policijski službenici moći će da rade do 55. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ubrzo će pokrenuti inicijativu za promjenu zakonskih odredbi koje propisuju uslove za penzionisanje...