SDS sutra ODLUČUJE! Ovo su imena…(foto)

Datum:

Share post:

Sjednica Glavnog odbora SDS održaće se sutra, (subota, 26. novembra 2022.) u prostorijama Gradskog odbora SDS Banjaluka (Jovana Dučića 23-25, krug Čajeveca) sa početkom u 13.00 časova.

Miličević, predsjednik GO SD RS nije otkrio imena novih članova Predsjedništva SDS, navodeći da će SDS ubuduće na pozicije, koje raspolažu, kandidovati  nove ljude, relativno mlade, nepotrošene, uspješne i pobjednike.

MILIČEVIĆ: U SDS ubuduće na pozicije, novi, mladi, nepotrošenei uspješni i pobjednici

On je rekao da će sutra biti održana sjednica Glavnog odbora SDS na kojoj će predložiti v.d. članova Predsjedništva SDS RS.

TESTNA REKLAMA

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini u sastavu v.d. Predsjedništva SDS RS sigurno će se nači imena Đorđa Miličevića, okosnice budućeg SDS koji je aktuelni načelnik Opštine Šamac, Želimir Nešković, izabrani poslanik SDS u NS RS (Delegat u Domu naroda BiH), kao i Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Bijeljine.

MILIĆEVIĆ: Pobjednici u SDS treba da očiste dvorište u stranci (foto)

Osim njih u najužem rukovodstvu SDS RS biće i Vukota Govedarica, aktuelni poslanik SDS i Šef Klubsa u NS RS, kao i Darko Babalj, poslanik ove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

O ostalim imenima će se raspravljati i usaglašavati…

MILIČEVIĆ: SDS je vodio neprepoznatljivu i blijedu politiku (foto,video)

Bivše rukovodstvo SDS na čelu sa Mirkom Šarovićem je podnijelo ostavku, a ovlaštenja za rukovođenje strankom (SDS) Mirko Šarović je prenio na Milana Miličevića, koji obavlja funkciju predsjednika Glavnog odbora SDS.

Miličević će sutra (subota, 26. novembra 2022.) i zvanično preuzeti funkciju v.d. predsjednika SDS RS na sjednici Glavnog odbora SDS RS u Banja Luci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Na odluku CIK BiH stigle dvije žalbe iz Republike Srpske

Centralna izborna komisija u poslijepodnevnim časovima primila je dvije žalbe na Odluku o utvrđivanju rezultata posrednih izbora u...

Uvoznici gasa u BiH čekaju nove ugovore sa Rusima

Početkom 2023. godine, odnosno 1. januara, ističu ugovori za nabavljanje gasa, a kompanije u entitetima Republici Srpskoj i...

ĐURĐEVIĆ, SNSD: Odbornici usvojili rebalans budžeta za 2022., uz manje promjene putem amandmana, u odnosu na ukupan predloženi budžet (foto,video)

Povodom današnje 17. sjednice Skupštine Grada bijeljina na svom FB nalogu oglasio se i odbornik SNSD Bijeljina, ujedno...

Gradonačelnik Bijeljine sutra o upisnoj politici u srednje škole

Sutra, (četvrtak, 8. decembar 2022. godine), biće održan sastanak predstavnika aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, Privredne komore, Udruženja...