SDS SEMBERIJA SVAKIM DANOM JAČA: Naša snaga, OMLADINA NAM VJERUJE (foto)

Datum:

Share post:

SDS SEMBERIJA SVAKIM DANOM JAČA

-U SDS Semberija se svakodnevno učlanjuju novi, mladi ljudi, koji vjeruju u snagu i odgovornost ove političke partije, rekao je predsjednik SDS Semberija-Mićo Mićić Predrag Jović.

Večerašnjem sastanku učlanjenja novih članova u SDS Semberija je prisustvovao i odbornik SDS Semberija u Skupštini Grada Bijeljina Zoran Sofrenić kao i Rikić Nemanja koordinator za omladinu u SDS Semberija.

Nemanja Rikić

-Počastvovan sam ovakvim odzivom naše omladine u Bijeljini kao i povjerenju koje su ukazali našoj političkoj stranci, ali to nam daje još veću obavezu u budućem zajedničkom radu, a sve za dobrobit naših građana i razvitka Grada bijeljine, rekao je Rikić.

 

Mihailo Teofilović, Nemanja Rikić, Aleksandar Đokić

 

OMLADINA ’’NOVA SNAGA’’ SDS SEMBERIJA

Jović je pozdravljajući nove članove i kako kaže ’’novu snagu’’ SDS Semberija izrazio veliku zahvalnost svima koji su i večeras ali i neki dan prepoznali iskrenu i korektnu politiku koju vodi SDS Semberija. Velika zahvalnost našoj omladini i našim mladim intelektualcima i svima vama koji ste večeras pristupili našoj stranci, našoj SDS Semberiji. Vjerujte nam, i to vam odgovorno tvrdim, vi ste naša budućnost, zaključio je Jović.

NA VAMA JE BUDUĆNOST BIJELJINE

-Omladina je naša budućnost i vi ste ti koji će u budućnosti uspješno upravljati Bijeljinom ali i našom Republikom Srpskom.

Dajem punu podršku našim omladicima, rekao je odbornik Sofrenić.

Jović je zaključio da uskoro nastavlja sa aktivnostima širenja stranke ali i novih učlanjenja u SDS Semberija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

U prvom dijelu dana toplo i pretežno sunčano, na jugu i zapadu uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu...

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...