SDS SEMBERIJA: Sa Gornjim Crnjelovom do pobjede (foto,video)

Datum:

Share post:

 SDS Semberija održala je sastanak sa mještanima Gornjeg Crnjelova koji su još jednom pokazali da prepoznaju sve što je Mićo Mićić sa svojim saradnicima uradio u ovoj mjesnoj zajednici, kao i da će nakon pobjede ove stranke na predstojećim lokalnim izborima biti nastavljena realizacija važnih projekata.
 
Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić istakao je da će ove godine biti asfaltirani putevi u Bošnjakovićima i Rušićima, nakon čega neće postojati ni sokak u Gornjem Crnjelovu koji nije asfaltiran.

– Prije nekoliko godina ovdje smo proširili školu, uredili sportsku dvoranu, kabinete za nastavu, asfaltirani su putevi, postavljana javna rasvjeta, a našu odgovornu politiku prema mjesnim zajednicama nastavićemo i u narednom periodu – naveo je Mićić.
 
Kandidat za odbornika Vitomirka Marjanović kaže da joj je zadovoljstvo da bude uz čovjeka koji je borac za Semberiju.

 
– Njegovim zalaganjem naša sela su postala funkcionalnija i povezanija sa gradom – rekla je Marjanovićeva.

 
Željka Grujičić, kandidat SDS Semberija za lokalni parlament, naglasila je da je Gornje Crnjelovo selo dobrih domaćina.
 
– Sigurna sam da će narod napraviti dobar izbor i 15. novembra zaokružiti jedinu ozbiljnu opciju, a to je SDS Semberija – rekla je Grujičićeva.

 
Kandidat za odbornika Jovan Gajić istakao je da je Gornje Crnjelovo selo iz kojeg potiče i da je sa mještanima svih ovih godina dijelio i dobro i zlo.

– Nikada ova mjesna zajednica nije zapostavljana od strane Gradske uprave, zahvaljujući Mići Mićiću i njegovim saradnicima. Mi sada predstavljamo novu političku snagu, ljude sa iskustvom koji imaju šta da ponude. Mi ne obećavamo, mi djelima pokazujemo šta možemo – naglasio je Gajić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...