SDS SEMBERIJA: Puna podrška Miloradu Dodiku i institucijama Srpske

Datum:

Share post:

SDS SEMBERIJA: Puna podrška Miloradu Dodiku i institucijama Srpske

Povodom najnovijih dešavanja i napada na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika kao i na institucije Srpske oglasio se SDS Semberija a čije saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik djeluje u skladu sa Ustavom Srpske, i ima neograničenu podršku od SDS Semberija u borbi protiv takozvang visokog predstavnika u liku i djelu njemačkog turiste Kristijana Šmita koji se protiv Dodika i srpskog naroda bori preko Tužilaštva BiH i podizanja optužnice protiv predsjednika Srpske zbog neizvršavanja ’’njegovih’’ odluka.

Milorad Dodik u skladu sa Ustavom Republike Srpske proglašava Zakone koje je usvojila NS RS, a u suprotnom bi kršio isti.

Predsjednik Srpske radi i ponaša se u interesu svih građana Republike Srpske i ne pristaje na ucjene i zastrašivanje srpskog naroda.

Predsjednika Srpske je birao narod i samo njemu je u skladu sa Ustavom Srpske dužan da polaže račune i pravne i političke prirode.

Milorad Dodik kao ligitimno izabrani predsjednik naše Republike Srpske uživa puno povjerenje SDS Semberija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...

U Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ (foto, video)

Danas je u Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023". Ove godine na sajmu...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo premiju za mlijeko u iznosu od 2,3 miliona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo je danas 2.387.250,70...