SDS SEMBERIJA obilježio krsnu slavu: Prioritet su nam Bijeljina i Semberija

Datum:

Share post:

Mićo Mićić, predsjednik SDS Semberija izrazio je zadovoljstvo što su kao nova stranka i nova politička priča sa starim ciljevima, danas obilježili krsnu slavu Svetih apostola Petra i Pavla.


„Ciljevi i razlozi zašto smo ušli u ovu priču je da nastavimo pomoć građanima i nama su prioriteti ono što je neophodno u Gradu Bijeljina i našim građanima. Nama su prioriteti Grad Bijeljina i Semberija – Semberija kojoj treba pomoć. Viši nivoi vlasti su potrebni da se završe kapitalni projekti i htjeli smo i uspjeli da napravimo neko šire političko jedinstvo i na taj način podijelimo odgovornost, ali i vlast.

TESTNA REKLAMA

Bijeljina je grad koji se razvija brže od drugih, a mi želimo i da tako nastavimo, da napravimo moderan grad. Činjenica je da smo na dobrom putu i, zajednički sa velikim brojem političkih subjekata koji su prepoznali potrebu sugrađana, da to i napravimo“, rekao je Mićić i dodao da se nada da će Sveti apostoli Petar i Pavle biti zaštitnici i duhovne vođe članstva SDS Semberija.

Slavski kolač je slomljen u prostorijama SDS Semberija, a kum slave je bio Zoran Pavlović, ugledni privrednik iz Crnjelova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...