Stranka demokratske Srpske – Semberija Mićo Mićić, danas je obilježila krsnu slavu, Petrovdan, praznik posvećen Svetim apostolima Petru i Pavlu.

Od osnivanja stranke, odnosno, već četvrtu godinu za redom, kum slave je Zoran Pavlović, ugledni privrednik iz Semberije.

Drago Stajić, potpredsjednik SDSS i odbornik u Skupštini Grada Bijeljina, čestitao je krsnu slavu svima koji danas slave, te im je poželio dobro zdravlje, u nadi da će se trenutna teška situacija, izazvana svinjskom afričkom kugom, što prije prebroditi.

„Zbog vanrednog stanja izazvanog svinjskom afričkom kugom, krsnu slavu danas obilježavamo u užem krugu, u prostorijama stranke. Iako se nalazimo u teškim vremenima, okupljamo se u nadi da će nas to spojiti da dalje djelujemo zajednički, a sve u interesu poboljšanja kvaliteta života na području Semberije“, rekao je Stajić.

On je dodao da SDS Semberija okuplja mlade članove i ljude koji do sada nisu bili stranački opredjeljeni, kako bi čuli glas mladih i pokušali da reaguju adekvatno na njihove probleme.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име