SDS SEMBERIJA: BRODAC PRIMJER DOBRE SARADNJE GRADSKE UPRAVE I MJEŠTANA (foto,video)

Datum:

Share post:

– Saradnja sa mještanima Broca već godinama je primjer kako se uspješno rješavaju infrastrukturne potrebe stanovnika seoskih i gradskih mjesnih zajednica.

Za prethodnih desetak godina u Brodac je uloženo preko milion konvertibilnih maraka u infrastrukturu i objekte zdravstva i kulture, a dio sredstava su obezbijedili i mještani.

Ove godine smo nastavili izgradnju infrastrukture u Brocu i to je potvrda da odlučnim koracima možemo završiti sve što isplaniramo – istakao je gradonačelnik Bijeljine i kandidat za novi gradonačelnički mandat Stranke demokratske Srpske Semberija i koalicije „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ Mićo Mićić prilikom današnje posjete Brocu.

Kandidat za odbornika Zoran Sofrenić je ocijenio da listu SDS Semberija čine ljudi koji su se ostvarili lično i profesionalno, bez obzira na godine, a da je gradonačelnik Mićić dokazao svojim djelima da zaslužuje da pobijedi i na ovim izborima.

 
Dragiša Marjanović koji je takođe na kandidatskoj listi za Skupštinu Grada Bijeljina ističe da izgradnja infrastrukture nije važna samo za stanovnike, nego i za lokalna mala i srednja preduzeća kojim se olakšava poslovanje.

TESTNA REKLAMA

– Ta preduzeća zapošljavaju uglavnom radnike iz tih mjesnih zajednica. Upravo je poboljšanje uslova za život i poslovanje najbolji način da zadržimo ljude u našoj sredini i odgovorimo iz od odlaska – ističe Marjanović. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...