SDS SEMBERIJA: Bezobrazluci Vukanovića ne zaslužuju komentar

Datum:

Share post:

Povodom informacija saopštenim na konferenciji za medije SDS u Bijeljini, Stranka demokratske Srpske Semberija-Mićo Mićić obavještava javnost o sljedećem:

SDS je stranka u nestajanju
Potpuna je  neistina da je Gradska uprava i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić imala bilo kakvu povezanost sa sakupljanjem sredstava za kupovinu respiratora. Kao što je poznato to su radili privrednici i drugi donatori u saradnji sa Crvenim krstom i Bolnicom u Bijeljini. Istina je da je Gradska uprava iz svojih sredstava izdvojila novac za kupovinu jednog respiratora. To blaćenje ljudi i institucija od strane SDS je potpuno providno i, u osnovi, najviše šteti toj stranci u nestajanju, rekli su iz SDS Semberija.

Bezobrazluci Vukanovića ne zaslužuju komentar
SDS Semberije se trudi da ne polemiše, ali se mora odgovoriti činjenicama na bezobrazluk kakav je bio jučerašnji nastup Nebojše Vukanovića, pun uvreda i neistina. Takvi nastupi ne zaslužuju posebnu pažnju i komentar, ali istine radi, podsjetićemo javnost još jednom na sljedeće činjenice.

– Predsjednik SDS Semberija, Mićo Mićić nije napustio ni izdao SDS, a pogotovo ne  svoj narod. Mićo Mićić je isključen iz ove stranke zato što je imao drugačiju viziju razvoja Grada Bijeljina od Srpske demokratske stranke. Isključen je zato što je interese svog Grada i građana stavio ispred stranačkih, uskopolitičkih interesa u kojima je danas zarobljena Srpska demokratska stranka.

TESTNA REKLAMA

– Žalosno je da politiku SDS u Bijeljini promoviše čovjek koji uopšte nije član te stranke, već je sve te privilegije dobio kao privatni savjetnik i poslanik Mladena Bosića, navedeno je u saopštenju SDS Semberija-Mićo Mićić.

                                                                                                         INFORMATIVNA SLUŽBA SDS Semberija-Mićo Mićić
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/sdssemberija
 
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...