SDS: Pozdravljamo odluku CiK o ponovnom brojanju glasova

Datum:

Share post:

Predsjedništvo SDS pozdravlja odluku Centralne izborne komisije koja se tiče ponovnog prebrojavanja glasova za nivo Predsjednika Republike Srpske.

Naš pravni tim će i u narednim danima vrijedno prikupljati i prijavljivati sve neregularnosti koje su naši posmatrači uočili na brojnim biračkim mjestima, kako za nivo predsjednika Republike Srpske, tako i na ostala tri izborna nivoa.

Kadrovski smo osposobljeni da sve neregularnosti prijavimo i da spriječimo pokušaje prekrajanja izborne volje od strane brojača.

Od pravosudnih institucija zahtijevamo da pod hitno provedu istrage i utvrde odgovornosti svih lica koja su učestovala u organizovanoj izbornoj krađi a za koje već postoje materijalni dokazi predočeni javnosti, da su u izbornoj noći prekrajali izbornu volju građana. Tužilaštva treba da procesuiraju i izvršioce prekrajanja izborne volje ali i njihove nalogodavce.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...