Centralnu predizbornu tribinu večeras je na trgu Kralja Petra I Karađorđevića održao Gradski odbor Srpske demokratske stranke Bijeljina. Velikom broju zainteresovanih građana te članovima i simpatizerima ove stranke predstavljeni su kandidati SDS za Skupštinu grada Bijeljina. Sa velikim ovacijama dočekan je Ljubiša Petrović, kao kandidat za još jedan mandat prvog čovjeka Grada Bijeljina.

-Na osnovu svega što smo uradili tokom proteklih dvadesetak dana predizborne kampanje možemo sa sigurnošću ustvrditi da će narodna volja i ovaj put pobijediti. U našu korist govore naša d‌jela. Tokom proteklog mandata pokazali smo brigu za svakog čovjeka a prije svega za našu d‌jecu. Hodali smo po Semberiji, razgovarali sa ljudima i nakon ovakvog veličanstvenog skupa u Bijeljini ubijeđeni smo u još jednu veliku narodnu pobjedu Ljubiše Petrovića za gradonačelnika kao i liste SDS-a za Skupštinu grada Bijeljina“, rekao je Sreten Vučković, nosilac liste SDS-a za gradsku Skupštinu.

Na listi SDS GO Bijeljina za Skupštinu grada Bijeljina nalazi se 36 kandidata. Radi se o spoju različitih profesionalaca te kombinaciji mladosti i iskustva.

-Večeras sa trga šaljemo poruke zajedništva, poruke saborovanja, poruke da ćemo i u naredne četiri godine biti ljudi koji će služiti svom narodu. Večeras obećavam troje. Prvo, ostaćemo vjerni svim subvencijama koje smo uveli počev od 2021. godine. Temelj svih tih subvencija leži u našoj brizi sa svakog člana našeg društva, od onih najmlađih do najiskusnijih. Drugo obećanje koje dajem večeras na ovom velikom narodnom saborovanju tiče se Banje Dvorovi. Ova institucija će sa stabilnom skupštinskom većinom imati poštenog direktora koji će u okvirima svojih nadležnosti, zajedno sa nama Banju Dvorovi izgraditi kao moderni banjsko-rehabilitacioni i turistički centar. Treće obećanje odnosi se na demobilisane borce. Naime, našim borcima ćemo od januara 2025. godine iz gradskog budžeta početi isplaćivati mjesečne boračke dodatke. Na taj način vraćamo fokus na onaj dio našeg društva koji je gradio Republiku Srpsku a sada živi u stanju socijalne potrebe“, istakao je Ljubiša Petrović.

Predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta Mario Tomić rekao je da su došli da podrže aktuelnog i budućeg Gradonačelnika Ljubišu Petrovića.

”Već sad možemo proglasiti pobjedu, ali sačekaćemo nedjelju za to. Što se tiče Narodnog fronta, vi svi dobro znate da u prethodne četiri godine, prvenstveno ja lično čvrsto stojimo i jedan smo od oslonaca našeg Gradonačelnika. U narednom periodu u novom sazivu Skupštine Grada, sa našim Klubom odbornika činiti jaku skupštinsku većinu”, poručio je Tomić i pozvao birače da izađu na izbore i podrže Petrovića kao kandidata za Gradonačelnika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име