SDS BIJELJINA: Početak kampanje – “Živjećeš bolje“ (foto, video)

Datum:

Share post:

Pred nama je važan trenutak u kome točak istorije treba da krene drugim putem, u kome se nećemo kretati unazad, nego naprijed, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je na velikoj konvenciji SDS u Bijeljini, kojom je stranka danas započela izbornu kampanju, poručio da Republika Srpska mora biti bolje mjesto za život njenog naroda. 

„Za SDS je Republika Srpska iznad svega, ali mi isto tako smatramo su ekonomija i razvoj jedina šansa i najbolja prilika da se u ovoj zemlji živi bolje. Uvjeren sam da ćemo uvjeriti građane, javnost i naše birače  da je ono što nudi SDS i opozicija mnogo bolje od ovog što sada imamo u ovoj zemlji i da je SDS ono najbolje što mogu da izaberu“, istakao je Šarović. 

On je poručio da je došlo vrijeme da se Republika Srpska oslobodi nenarodne vlasti.

„Ulazimo u ove izbore sa velikim optimizmom. Vjerujem da ćemo iskoristiti ovaj mjeseca dana da predstavimo svoj program, da odnesemo istorijsku pobjedu i okončamo 16 godišnju vladavinu SNSD-a i njegovih satelita“, kazao je Šarović. 

„U ovu izbornu kampanju i u narodnu pobjedu krećemo iz bastiona SDS Bijeljine čiji su stanovnici 2020. godine pokazali šta je odlučnost i karakter“, poručio je  Ljubiša Petrović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz IJ6.

„Zajedno sa narodom koji je stvorio Republiku Srpsku pod okriljem SDS i njegovom  državotvornom politikom i sa brigom o svakom čovjeku koji živi unutar Srpske SDS i dalje služi našoj Republici Srpskoj i njenom narodu“, kazao je Petrović.

Jelena Trivić, zajednički kandidat SDS i PDP za predsjednika RS na predstojećim izborima, istakla je da ovi izbori moraju da budu pobjeda naroda za bolje sutra.

Desavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...