SAVO MILOŠEVIĆ: Majka mi je preminula od raka, oca je ubio deda – a mlađi brat je poginuo

Datum:

Share post:

Za poljske medije Savo Milošević dao je jedan drugačiji intervju, akcenat nije bio na fudbalu već na životnim nedaćama stratega Partizana.

A imao ih je puno Milošević. Počev od smrti majke, pogibije oca kog je usmrtio deda, a zatim i pogibije mlađeg brata u udesu.

 
 

– Kad sam imao 27 godina, majka mi je preminula od raka. Juna 2011. deda mi je ubio oca, a 2013. mlađi brat Andrija poginuo u saobraćajnoj nesreći. Teško je izdržati nagomilane tragedije. Bol izazvan pomenutim događajima nikad ne prestaje. Niti se smanjuje. Zauvek će biti u meni, s tim da sam morao da naučim kako da se nosim s problemima. Šta mi drugo preostaje? Da nestanem? Da ne pokušam da dostignem svoje ideale? Nema smisla.

Savo Milošević 
Savo Milošević

Trener crno-belih je istakao kako mu je vera pomogla da prođe sve te teške periode.

TESTNA REKLAMA

– Religiozan sam od malena. Roditelji su me učili da Bog uređuje svet, a posle onoga što se desilo mojim najmilijima još više verujem u Svevišnjeg. Ko smo mi da sumnjamo? Svako od nas je sićušan u odnosu na Boga. Život je ionako komplikovan da nemamo pravo da ga pojednostavimo. Zato, nema smisla postavljati sebi pitanje – zašto?

– Te reči nisu mogle nikog da zabole iz prostog razloga što znam istinu. Pričaju da su Srbi krivi za prolivenu krv tokom rata, a ja sam znao da je reč o građanskom sukobu, ne konfliktu u kome ste prinuđeni da se branite od agresora. Niko spolja nije došao da nas ubija ili da nam okupira državu. Iako život ume da bude težak, verujem da istina uvek pobeđuje. Zato se nadam da će protokom vremena svi shvatiti kako su na obe strane konflikta bili kriminalci. Odvratni ljudi. Njihove žrtve su nevini. To su činjenice.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sport.blic.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...