Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio da se raspusti Skupština Grada Bijeljina i da Gradonačelnik Petrović podnese ostavku.

„Zaključak Udruženja „Sela Semberije i Majevice“ je da gospodin Gradonačelnik Ljubiša Petrović treba da raspusti Skupštinu Grada Bijeljina, pošto oni neće da razgovaraju, a i sam sebe neka raspusti kao Gradonačelnika, pa da idemo na nove izbore, da vidimo ko će moliti poljoprivredne proizvođače za glasove“, rekao je Bakajlić, te istakao da je ovakvo ponašanje vlasti prešlo svaku mjeru.

Bakajlić kaže da su spremni da razgovaraju sa svima kako bi svima bilo bolje, ali ne pristaju na zloupotrebu i da od njih prave političke poltrone.

TESTNA REKLAMA

„Žalosno je što pojedini šalju informacije iz Semberije u ministarstvo koje nisu tačne. Dva puta smo tražili da se zakaže tematska/vanredna sjednica. Predsjednik Skupštine se obratio pismeno i rekao nam da nemamo pravo da zakažemo sjednicu. Gradonačelnik je obećao da će zakazati sjednicu i zakazao je, međutim, to nije sjednica koju smo tražili. Zakazana je Skupština za 18. avgust gdje će se samo na dnevnom redu naći informacija o stanju u poljoprivredi“, rekao je Bakajlić, te dodao da su od Skupštine zatražili tematsku sjednicu na temu suša, a ne dnevnu tačku o stanju u poljoprivredi.

Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, kao ni predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, nisu odgovorili na poziv portala Dešavanja u Bijeljini kako bi prokomentarisali izjavu, odnosno, zahtjev predsjednika Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Save Bakajlića o raspuštanju Skupštine i ostavke Gradonačelnika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...