SAVJETNIK PETROVIĆ MILOVANOVIĆU: Zamjenom teza do izbjegavanja odgovora

Datum:

Share post:

Saoštenje Savjetnika Gradonačelnika Bijeljine Radiše Petrovića prenosimo u cjelosti:

„Uvaženi gospodine Milovanoviću ne odgovoriste Vi meni na pitanja, zamjenom teza niko se ne “poklapa” kako se u bombastičnim naslovima još bombastičnijih portala navodi! Nije mi teško, ponoviću pitanja, ali sada obrnutim redom!

1) Da li javnosti možete otkriti koji je iznos Vaše direktorske plate i šta ste kapitalno uradili za narod i Republiku Srpsku, jer ste od 2010. godine na raznoraznim državničkim funkcijama, od ministra preko savjetnika i poslanika do direktora “Voda Srpske” državnog preduzeća, koje ima budžet veći od budžeta grada!?

2) Da li ćete savjetovati Vaše kolege odbornike Skupštine grada da slijede Vaš primjer i odreknu se duplih funkcija?

3) Da li možete javnosti otkriti ime čovjeka koji umjesto Petrovića može pokrenuti Bijeljinu. Ja sam vrlo znatiželjan, jer nisam samo savjetnik gradonačelnika već i građanin koji želi da zna koje opcije se nude na predstojećem referendumu jer ako glasamo za opoziv gradonačelnika šta time konkretno dobijamo!

4) Da li ćemo napraviti uštedu sredstava pa se odreći jednog od potpredsjendika Skupštine? Mislim da su nam dva potpredsjednika ipak previše? Da li se slažemo?

I shvatiću Vašu repliku kao potvrdan odgovor na pitanje da će prijedlog odluke za smanjenje plate gradonačelnika biti i prijedlog za smanjenje plata predsjednika Skupštine, potpredsjednika, a zašto da ne i odborničkog dodatka?

Izvolite gospodine Milovanoviću, Vi ste na redu!

Savjetnik Gradonačelnika Bijeljine
Radiša Petrović“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...