Savić građanima Lopara čestitao Novu godinu

Datum:

Share post:

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je građanima Novu godinu uz podsjećanje da je godina na izmaku bila godina brige za zdravlje svih i velikog izazova koji je donijela pandemija korona virusa za ovu majevičku opštinu.

„Ponosni smo na naše zdravstvene radnike koji su svakim danom pandemije se herojski borili za zdravlje naših sugrađana, ali i na sve druge organizacije, ustanove, preduzeća kao i građane koji su u najvećoj mogućoj mjeri poštovali preporuke za sprečavanje širenja korona virusa “, naveo je Savić.

Savić je poželio da nova godina donose sigurnost, dobro zdravlje, te više optimizma i nove energije svim stanovnicima, koja će doprinijeti da se razvoj i izgradnja opštine nastavi.

„Građanima opštine Lopare, porodicama, našim ljudima u dijaspori i našoj mladosti želim dobro zdravlje, ljepši, sigurniji i ispunjeniji život u novoj 2021. godini“, poručio je u čestitki Savić.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanajubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...