Savčić hitno da podnese ostavku

Datum:

Share post:

Uličnim protestima mijenjali su predsjednika BORS-a, davali prijedloge kako i na koji način da se riješi i poveća standard boračke populacije, ali vi ste kao institucija jednako ostajali nijemi i letargični po ovom pitanju.

Osim štrajkova boraca, djece poginulih boraca VRS i ratnih vojnih invalida nije se odmaklo dalje.

Gospodine Savčiću, vrijedi li vas podsjetiti da ste upravo vi na poziciju predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske došli na konto kritike o velikom neradu vašeg prethodnika Pantelije Ćurguza, i nastavili sa istom, i gorom praksom, a za vaš nerad od države ste dobili stan i platu od oko 45 boračkih dodataka koji se borcima isplaćuju neredovno i krajnje ponižavajuće!

Imate sve privilegije: sekretaricu, kabinet, automobil i vozača, sa stanom i platom oko 5000 konvertibilnih maraka koje smo već pomenuli.

Borci vam, evo sada u februaru će biti pune tri godine spavaju pod vedrim nebom štrajkujući u parku “Dr Mladen Stojanović” u Banjoj Luci, kada ste ih obišli za ove tri godine da vidite da li su uopšte i živi?!

Jedva dva puta kada je na vas vršen medijski pritisak od strane sina poginulog borca Njegoša Tomića, i tu se sa lažnim obećanjima sve završilo!

Bježite od odgovornosti za loše stanje boračke populacije poltronski se dodvoravajući dezerterima na vlasti kako bi ste sačuvali lične privilegije i time se još više okoristili, naravno ne pominjući tuđu muku a nje je mnogo!

Primjer vam je i Davor Dragičević, borac, ratni vojni invalid čijeg sina je ubila mafija u centru Banjaluke, čovjeka koji osam mjeseci kuka i jauče tražeći pravdu.

Kad ste došli na trg?!

Kada ste ga obišli?!

Kada ste mu pružili bilo kakvu podršku?!

Jedino što vi znate je obući čistu košulju i obići sve i jedan parastos, glumeći ucvijeljenu babu narikaču, i sve to ponavljamo za velike vaše privilegije, što bi ste trebali da radite volonterski iz poštovanja prema vašim poginulim saborcima iz rata!

Poslije svega vi danas nastavljate stopama vašeg prethodnika Pantelije Ćurguza koji je zbog zasluga za uništenje boračke populacije dobio mjesto Dodikovog savjetnika.

Sada ste pokazali svoje pravo lice dajući podršku satrapima boračke populacije u Republici Srpskoj jer ste odlučili podržati vladu mandatara Radovana Viškovića.

Pitamo vas, odakle vam pravo i u čije ime to radite?!

Milomire Savčiću, vi otvoreno radite za režim i Milorada Dodika, vrijeme je da podnesete neopozivu ostavku!

Za neko novo poslovno namještenje i karijeru ne brinite, uvjereni smo da će vas Dodik nagraditi mjestom savjetnika u njegovom kabinetu u Sarajevu, jer njemu će dolje da potrebuje “velikih Srba” koji će vraćati zastavu pred vrata kabineta svaki put kada mu je na personalni dogovor ukrade Bakir Izetbegović!

 Izvor: rtvbn.com/u centar/pokret treći blok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

1/8 FINALA KUPA SRPSKE U FUTSALU: KMF Radnik MD Shop u Goraždu

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske danas su izvučeni parovi osmine finala Kupa Republike Srpske u futsalu, piše...

City Mall iz Bijeljine u Zvorniku otvorila retail park – ZVORNIK CITY PARK (foto)

U BiH je jučer otvoren još jedan retail park, dio je mreže koja se brzo širi U Bosni i...

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović skuplja potpise i formira udruženje građana!?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) skuplje potpise s ciljem da registruje udruženje građana, saznaje Srpskainfo u tom gradu. Kako...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće (foto)

Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće, neistine i manipulacije su da...