Unija poslodavaca Republike Srpske je organizacija koja na dobrovoljnoj osnovi okuplja poslodavce iz privatnog i javnog sektora sa ciljem zastupanja njihovih interesa, pružanja odgovarajućih usluga, te uspostavljanja i unapređenja poslovnih veza.

Danas (srijeda, 15. novembar 2023.) će biti održan sastanak Unije poslodavaca Republike Srpske i Vlade Republike Srpske.

Sastanak će se održati u Banja Luci sa početkom u 13.00 časova u velikoj sali Unije poslodavaca na 13. spratu poslovnog centra Integra.

Tema sastanka je utvrđivanja najniže plate u Republici Srpskoj za 2024. godinu.

-Imajući u vidu predložene iznose najniže plate od strane najviših predstavnika institucija Republike Srpske, kao i ozbiljne posljedice po poslovanje koje mogu biti izazvane potencijalnim donošenjem takvih odluka, Unija poslodavaca Republike Srpske organizuje sastanak sa ciljem razmjene informacija o potencijalno negativnim efektima, zauzimanja stavova u vezi visine i procedure utvrđivanja najniže plate, kao i definisanja mjera i aktivnosti na zaštiti interesa poslodavaca u vezi utvrđivanja najniže plate za 2024. godinu, saopšteno je iz Unije poslodavaca.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име