ŠAROVIĆ U PALAMA: Vratićemo izgubljenu nadu u bolju budućnost Republike Srpske

Datum:

Share post:

Pred nama je istorijski trenutak i prilika da našem narodu vratimo izgubljenu nadu u bolju budućnost Republike Srpske, a SDS će biti predvodnik u tom velikom poduhvatu, kazao je večeras predsjednik SDS Mirko Šarović na obilježavanju krsne slave Opštinskog odbora SDS Pale, Svetih apostola Petra i Pavla – Petrovdana.

Šarović je istakao da su Pale jedan od simbola i rodno mjesto Srpske demokratske stranke.

„Na mjestu smo gdje je SDS nastajala i stasavala i moje je zadovoljstvo što smo večeras ovde zajedno sa oko 500 članova i simpatizera SDS i naših prijatelja i gostiju. Primjećujem da je tokom obilježavanja krsne slave SDS ove godine širom Srpske odziv mnogo veći i masovniji sa većim raspoloženjem nego ikada što je vjesnik dobrih stvari koje će se desiti za par mjeseci“, istakao je Šarović.

On je poručio da je SDS zajedno sa koalicionim partnerima sposoban, snažan i jak da napravi promjene i vrati povjerenje da se može živjeti sigurno i bezbjedno sa napretkom u Republici Srpskoj.

Predsjednica Opštinskog odbora SDS Pale Slađana Jašarević je izrazila zadovoljstvo što krsnoj slavi SDS u Palama prisustvuje ovako veliki broj članova i gostiju.

„Svim članovima SDS želim sretnu krsnu slavu i da se što češće okupljamo. Zadovoljstvo nam je što su večeras sa nama i naši koalicioni partneri koji su nam uvijek dragi gosti“, kazala je Jašarević.

Ona je istakla da očekuje da će SDS imati veliki rezultat na predstojećim izborima u oktobru.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...

BIJELJINA: Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva (foto)

Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva Fudbaleri Zvijezde 09 juče su zabilježili veoma...